• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2024

13:29

Beograđanka vara ljude kako stigne! Koristi jedan trik, a evo na koju stvar morate da obratite pažnju

Shutterstock

Društvo

Beograđanka vara ljude kako stigne! Koristi jedan trik, a evo na koju stvar morate da obratite pažnju

Podeli vest

Žena koja vara kasire u Beogradu "trikom 2.000 dinara" ponovo hara u nekim delovima prestonice, tvrde Beograđani.

Naime, ona "ojadi" prodavce na sitno uspešno ih zamajava pričom, traži i kopa sitniš po novčaniku, a onda krupnu novčanicu koju je pokazala ranije vrati u novčanik i ubeđuje da je sve uredno platila.

Najnovije upozorenje građana na ovu prevaru pojavilo se na beogradskim Instagram stranicama.

- Upravo je bila na Novom Beogradu u jednoj radnji na istu foru je probala da me odradi navodno tražeći sitno, a 2.000 drži ispod novčanika. Na moje "ne treba mi sitno" ona počinje da se buni i insistira, ali prepoznala sam je. Kad sam tražila da mi da samo 2.000 ona je izletela iz radnje verovatno je skapirala da znam o čemu se radi. Neka prodavci obrate pažnju jer otišla je u pravcu bloka 63. Verovatno u obližnje radnje - navodi se u objavi na Instagram stranici moj_beo_grad_ dok u narednoj stoji:

Foto: printskrin/društvene mreže/serbia live

 

- Bila je u pekari na Fontani krene priču kako joj treba kusur ako može sve od 200. Cena je bila 110 i ja je pitam za deset, drži 2.000 ispod novčanika i kao traži sitno kaže "Evo imam 20". Ja rekoh dobro, "dajte mi još 2.000" i ona kao, "a nemate sitno da mi vratite". Idem da razmenim, doći ću... Naravno nije došla, žena je plavuša oko 165 visine kruži stalno tuda - napisala je druga Beograđanka:

 

Foto: printskrin/društvene mreže/serbia live

 

 

- I u marketu na Bežanijskoj kosi samo što je ova bila tamnoputa i sa crnom kosom. Kaže da traži sitno i drži 2.000 ispod i sve vreme viče da pripremim kusur. To ponavlja više puta i traži po novčaniku koji je prazan još 20 dinara. Nakon što je videla da neću izvaditi kusur dok mi ne da pare u ruke dala je 2.000 bez dela i nisam primila. Rekla je da će se vratiti, ali naravno nije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija