• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2024

20:22

Srbi na udaru nove telefonske prevare! Svim žrtvama se desila ista stvar kada su se javili na poziv fiksnog broja (FOTO)

Shutterstock

Društvo

Srbi na udaru nove telefonske prevare! Svim žrtvama se desila ista stvar kada su se javili na poziv fiksnog broja (FOTO)

Podeli vest

Beograđani u prethodnih nekoliko dana primili su telefonski poziv od izvesne Milice, a sumnjaju da je reč o novoj prevari.

Naime, izvesna Milica poziva ljude na kućni telefon potom ih poziva na "zdravlje žurku", obećavajući im na poklon sat.

Dodaje se da ta osoba ne zvuči kao Srpkinja.

Javilo se još korisnika koji su dobili poziv.

- Neka Milica zove sa nekog beogradskog fiksnog broja u ime nekog udruženja i poziva na neke zdravlje žurke koje se održavaju u vašem kraju ako se pojaviš na poklon dobiješ sat. Na moje pitanje ko je ona, u čije ime me zove i odakle joj moj broj, ne daje mi odgovor nego nastavlja da priča nebuloze i postavlja mi pitanje odakle sam - navodi se u upozorenju koje je objavljeno na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Foto: printskrin/instagram

 

 

- I mene je zvala Milica i na moje uporno odbijanje dolaska na iste žurke nastavljala je sa insistiranjem. Mislim da uopšte ne priča osoba nego automat, jer i mog svekra su zvali i istu priču i isto ne prekida sa pričom - navodi se u komentaru još jedne žrtve.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija