• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

18:26

Odvela ćerku kod drugarice, pa usledio šok! Roditelji naplaćivali deci sedenje na kauču! (FOTO/VIDEO)

Shutterstock

Društvo

Odvela ćerku kod drugarice, pa usledio šok! Roditelji naplaćivali deci sedenje na kauču! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Dokaz da je u Americi život potpuno drugačiji dokazuje i video koji je nedavno postao viralan.

Na njemu se nalazi majka Šej, koja objašnjava zašto je u redu da joj roditelji plaćaju sve što je njihovo dete potrošilo nakon što je boravilo par sati u njenoj kući, igrajući se sa njenom ćerkom.

- Hvala što ste pustili Vašu ćerku da se igra kod nas. Molim Vas pomozite nam tako što ćete podeliti troškove sa nama - objasnila je Šej nakon čega je istakla da trošak iznosi 15 dolara.

- Troškovi? - upitala je začuđeno Hana koja nije najbolje razumela o čemu se radi.

Potom, usledio je spisak "troškova" u kojem je pisalo:

Kreda - jedan dolar
Sos od jabuke - jedan dolar
Voće - jedan dolar
Sedenje na kauču - jedan dolar
tri kutije soka - dva dolara
dva odlaska u kupatilo - tri dolara
Jogurt - jedan dolar
Slomljena igračka - pet dolara

Foto: pritnskrin/tiktok

 

- Upravo sam primila novac, hvala Vam mnogo. Nadam se da će ovo olakšati troškove kako bi naša deca mogla češće da se druže - pisalo je u poruci odmah nakon spiska troškova, ali odgovor druge strane je izostao.

Međutim, u komentarima usledila je velika osuda mnogih mama koje smatraju da su troškovi zanemarljivi.

- Platila bih 15 dolara i ne bih više nikada razgovarala sa tobom - navela je Hana.

@shay.nanigans87

Contraversial but I think it’s a really good idea. What do you think? ♬ original sound - Shay.nanigans87

Kao da sve ovo nije bilo dovoljno, Šej je smislila nov način "naplate". Ona je sokove zamenila jeftinijom opcijom, a čak je i sapun za ruke zamenila "manje kvalitetnijim" kako ne bi mnogo potrošila.

Takođe, što se tiče kauča, ona je unela stari u deo sobe koji je već upropašćen, te naplata za sedenje na istom nije potrebna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!
Nimalo naivno

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!

Norveški ministar finansija Trigve Slagsvold Vedum i ministar poljoprivrede i hrane Geir Pollestad potpisali ugovor sa četiri privatne kompanije za skladištenje 30.000 tona žitarica 2024. i 2025. godine. Uključene kompanije će navodno skladištiti žito u postojećim objektima širom zemlje, ali će biti u vlasništvu norveške vlade.

03.07.2024

18:12

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija