• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

19:17

Zubi se peru 5 minuta, a nokti se seku do mesa! Srpkinja napravila spisak uslova za dečka, pa izazvala haos!

Shuterstock

Društvo

Zubi se peru 5 minuta, a nokti se seku do mesa! Srpkinja napravila spisak uslova za dečka, pa izazvala haos!

Podeli vest

Mnoge stvari utiču na to da li će nam neka osoba odgovarati za partnera ili ipak ne. Postavljanje standarda upravo zato uglavnom bude jedna od najbitnijih koraka - kako ne bi završili sa onima sa kojima ne bi trebalo. Ipak, neki ljudi u svojim zahtevima mogu i da preteraju.

Upravo to je slučaj sa jednom anonimnom korisnicom Badoo-a iz Srbije koja je svojim zahtevima za potencijalne partnere izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Naime, ona je postavila detaljan spisak zahteva koje osoba mora ispuniti pre nego što se uopšte vide.

 

"Pre nego što se vidimo:

Zubi se čiste pet minuta a ne dva minuta, jezik se takođe čisti, krmelji izvade. Ne stavljaj parfem jer ne znaš da ga nanosiš, dovoljno je da se istuširaš. Proveri da nemaš perut u kosi. Duge nokte ne tolerišem. Iseci ih do mesa. Ne oblači odelo ili šorc. Jede se zatvorenih usta. Ako ne znaš da voziš kola i ne pokušavaj sa mnom. Bolje da ti kažem ovako nego sutra dan tebi lično", napisala je ona u opisu svog Badoo profila.

Foto: printskrin

 

Fotografija opisa našla se i na Reditu gde je ovaj direktan i beskompromisan pristup izazvao je različite reakcije – od onih koji se slažu da je bolje postaviti standarde unapred, do onih koji smatraju da je previše zahtevan i nepristojan.

"Iskreno, ne vidim ništa loše u ovome. Mnogo likova nema dobru higijenu i žena normalno neće da se nosi s time"

"Ako ne ispunjava makar ovaj minimum, da li je stvarno na gubitku?"

"Nije problem u očekivanjima nego u tolikoj strogosti i neurotičnosti koja izbija iz pravljenja ovako dugačke i detaljne liste očekivanja koja se zatim baca 'u lice ljudima'. I liku koji ispunjava sve uslove ovo će ostaviti utisak veoma naporne žene"

 "Marina, 29, uzrečica - 'ne mogu da nađem nikoga još od fakulteta", glasili su samo neki od komentara.

Tada se javio još jedan korisnik Redita te napisao kako on to vidi iz svog ugla.

"Kad bih napisao potencijalnoj devojci: 'Nemoj šminku da nanosiš kao da si krenula na bratovu svadbu. Parfem ni ne pokušavaj da staviš jer je fejk. Operi te bele patike. Nemoj u šortsu na pola du*eta. Peru se i desni a ne samo prednji zubi. Kosa kad se stavi u rep kada je masna'. Šta bi značilo? Da sam negativna osoba za izbegavanje. Realno ako ti imaš mali prostor da napišeš nešto o sebi i ti odlučiš da umesto toga bljuješ negativu, sigurno nisi gotivan/na", izneo je on svoje mišljenje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija