• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.07.2024

11:42

Ako ti ovo smeta, idi u Sutomore! Internet se usijao nakon objave žene koja je 3.000 evra platila letovanje

Pexels

Društvo

Ako ti ovo smeta, idi u Sutomore! Internet se usijao nakon objave žene koja je 3.000 evra platila letovanje

Podeli vest

Korisnici društvenih mreža napali su jednu turistkinju i rekli joj da "ide u Sutomore" nakon što je tokom svog letovanja u Turskoj ostavila negativne komentare o "normalnom turskom doručku".

Žena je na svom TikTok profilu podelila video snimak doručka na bazi švedskog stola u jednom luksuznom hotelu u Antaliji, u Turskoj, govoreći drugima da se osoblje "ne trudi", oko hrane.

- Ne bih da se žalim, ali hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo da bude odmaralište sa pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan ista hrana - rekla je ona pratiocima na početku videa pa dodala:

- Oni nude supu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomešana sa paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari.

Međutim, njoj to nije bilo dovoljno a ni prikladno.

- Zaista nije dobro, nisam izbirljiva ljudi, ali sam gurmanka. A kada potrošite skoro 3.000 evra za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro - pričala je ona u videu.

Kako je dalje snimala, otkrila je i brojnu hranu za doručak koja se navodno čuva u kontejnerima otpornim na toplotu, a primetili je i da paradajz sa topljenim sirom, pileće kobasice i jaja sa seckanim paradajzom nisu sveži.

- To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno - rekla je.

U drugom delu videa, prikazala je dva velika lonca supe na pari, tradicionalnog izbora za turski doručak. A onda je gledajući u lonac sa supom, rekla:

- Ovo za doručak ljudi, ovo? Apsolutno ne.

@thisonetimeinturkey

Breakfast @crystalfamilyresortantalya ment to be 5star, please dont waste your money and if you have booked i strongly recommend you change ♬ original sound - thisonetimeinturkey

Međutim, korisnici TikToka su ubrzo stali u odbranu švedskog stola , kritikujući ženu zbog kritikovanja tradicionalnih opcija menija.

- Najbolje da ideš ti u Sutomore", "Lupaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor" glasili su neki od komentara.

Pored ovih, našli su se i neki drugi komentari onih koji su je brzo ispravili, obavestivši je da je u Turskoj uobičajeno jesti supu za doručak.

- Supa je normalna za turski doručak. Kao i menemen (kajgana sa paradajzom). Mislim da si zalutala - napisao joj je neko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52