• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2024

14:20

Flaša vode 700 dinara! Šok cena na BAS stanici u Beogradu (FOTO)

Informer

Društvo

Flaša vode 700 dinara! Šok cena na BAS stanici u Beogradu (FOTO)

Podeli vest

Na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu, cene pića dostižu vrtoglave visine koje šokiraju i najiskusnije putnike.

Čitaoc našeg portala je poslao našoj redakciji fotografiju iz jednog lokala na autobuskoj stanici u Beogradu (BAS) na kojoj se mogu videti cene koje će vas šokirati.

Vlasnici lokala na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu već godinama iznenađuju visokim cenama hrane i pića. Cene variraju od lokala do lokala, ali i te kako je primetno da nema kafića koji vas neće lupiti po džepu.

Foto: Informer

 

 

Ako planirate da popijete kafu pred put i uz to naručite mineralnu gaziranu vodu, pripremite se da platite oko 500 dinara. Cena litra mineralne gazirane vode dostiže čak 700 dinara!

Jedan Beograđanin je na društvenim mrežama podelio fotografiju cenovnika, što je izazvalo talas negodovanja i besa među korisnicima.

Seo sam pred put da popijem kafu, i kada sam pogledao cenovnik, zapanjio sam se. Kafa košta 300 dinara, dodatak mleko 100 dinara, a vrhunac je litar vode za 700 dinara. Ovakve cene nisu ni u Njujorku, pljačkaju narod za vodu - rekao je jedan mladić za Informer. 

Na pitanje posetioca zbog čega je voda toliko skupa, vlasnik ugostiteljskog objekta je kratko odgovorio: "Takve su cene."

Poznato je da su cene na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu već godinama visoke, ali izgleda da su se stvari sada potpuno otrgle kontroli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija