• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

16.07.2024

16:53

Miloš sa suprugom posle plaže došao do auta pa se šokirao! Ovo se često dešava u Grčkoj, reagovala policija

Shutterstock

Društvo

Miloš sa suprugom posle plaže došao do auta pa se šokirao! Ovo se često dešava u Grčkoj, reagovala policija

Podeli vest

Mnogi naši turisti uveliko uživaju na moru, dok se neki tek pripremaju za odlazak na letovanje. Uveliko se na društvenim mrežama razmenjuju iskustva sa raznih destinacija kako dobrih tako i loših.

Na Instagram stranici nikana.gr pojavila se objava jednog turiste iz Srbije koji se požalio na naprijatno iskustvo koje je imao poslednjeg dana odmora na Lefkadi kada su mu lopovi obili auto.

- Želeo bih da podelim sa vama svoje neprijatno iskustvo od juče sa Lefkade. Poslednji dan letovanja, supruga i ja smo napustili apartman u Lefkasu, spakovali stvari u auto i otišli da se još jednom okupamo na plaži Milos pred polazak - navodi se u objavi i dodaje:

- Parkirali smo se na magistralnom putu od mesta Agios Nikitas prema mestu Kalamici. Na plaži smo bili od 11h do 14h i u tom periodu nam je obijen automobil. Molim vas prenesite upozorenje ostalim posetiocima Lefkade. Ovo je treći put da odlazim na to ostrvo i nikada nisam imao nikakav problem pre. Ove godine je sve nekako drugačije.

- Grci kao da su izgubili smisao za turizam. Veoma su neljubazni, nepristojni i negostroprimljivi bili prema mojoj trudnoj supruzi i meni, a za sam kraj je usledio i ovaj šok, polupan prozor na autu i ukradene stvari. Novac i dokumenta su bili uz nas, ali u autu su nažalost bile burme i jedan muški sat što lopovima nije promaklo. Uz te vredne stvari uzeli su i jednu paklicu cigareta, sitan metalni novac, dinare i punjač za telefon. Podneli smo krivičnu prijavu i proveli smo par sati u policijskoj stanici na Lefkadi, ali nisu nešto optimistični. Takođe, rekli su nam da se često dešava to. Generalno veoma loše iskustvo i veoma neprijatan završetak letovanja na kojem smo, sve do poslednjeg dana uživali moja trudna supruga šesti mesec trudnoće i ja. Miloš Ilić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija