• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2024

12:57

Novi rekord "Er Srbije": U julu prevezli više od 500.000 putnika

Miloš Rafailović

Društvo

Novi rekord "Er Srbije": U julu prevezli više od 500.000 putnika

Podeli vest

Avio kompanija Er Srbija saopštila je danas da je tokom jula 2024. prevezla ukupno 548.009 putnika, uz povećanje od 7,2 odsto u redovnom saobraćaju u odnosu na isti mesec prošle godine.

Sa aerodroma u Beogradu, Nišu i Kraljevu, kako se ističe, srpska nacionalna avio-kompanija realizovala je ukupno 5.203 leta i na taj način ostvarila povećanje od 6,8 odsto u odnosu na jul 2023. godine, kada je reč o letovima ka redovnim destinacijama.

"Imajući u vidu da smo prošle godine zaključno sa junom našu mrežu obogatili sa više od 20 novih destinacija, jul 2023. bio je do sada rekordan po broju prevezenih putnika i realizovanih letova. Ove godine premašili smo taj rezultat, što je jasan pokazatelj da je izbor destinacija bio dobar i da je putnicima veoma značajno da imaju veću mogućnost izbora prilikom putovanja", kazao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Boško Rupić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)
Live TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je počeo da dopušta mogućnost mirovnih pregovora sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, zbog verovatnog dolaska Donalda Trampa na vlast u Americi, piše Onet pozivajući se na poljskog politikologa Vitolda Sokalu. Ova saznanja i pitanje da li će do pregovora uskoro i doći komentarisali su Ivan Ivanović iz SNP "Naši" i putem video-linka bivši protivterorista i dobrovoljac u ratu u Donbasu Radomir Počuča.

02.08.2024

12:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Milica poražena od Izraelke! Srpkinja ide u borbu za bronzu na OI!
Olimpijske igre

Milica poražena od Izraelke! Srpkinja ide u borbu za bronzu na OI!

Srpska džudistkinja Milica Žabić (30) poražena je od predstavnice iz Izralea Raz Herško (26), u kategoriji preko 78 kilograma. Ona će od 16 časova u repasažu pokušati da stigne do bronzane medalje sa dve pobede. Prva rivalka biće joj Japanka Sone Akira, a u slučaju da pobedi, za medalju će se boriti protiv bolje iz duela Larisa Cerić (Bosna i Hercegovina) - Kim Ha-jun (Južna Koreja).

02.08.2024

12:24

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija