• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

08.11.2017

12:29

HOĆETE DA ZOVETE I NATO DA NAS OPET BOMBARDUJU? Jeremić i Janković traže da OEBS nadgleda beogradske izbore!

Politika

HOĆETE DA ZOVETE I NATO DA NAS OPET BOMBARDUJU? Jeremić i Janković traže da OEBS nadgleda beogradske izbore!

Podeli vest

Samozvani liderčići raspale srpske opozicije zatražili su da OEBS nadzire predstojeće beogradske izbore i pozvali ostale opozicione stranke da stanu iza tog zahteva

Očigledno preplašeni zbog glasanja u Beogradu koje se bliži i svesni da će kao i na predsedničkim izborima proći kao bosi po trnju, Janković i Jeremić po ko zna koji put pokušavaju da oblate sopstvenu državu, predstavljajući je kao zemlju u kojoj se ne poštuju zakoni i u kojoj su fer i pošteni izbori nemogući?!?

Janković i Jeremić tvrde da je navodno "OEBS izneo brojne zamerke na tok predsedničkih izbora ove godine", te da nisu uvažene ranije preporuke te organizacije za unapređenje izbornog procesa u Srbiji?!?

Ne bi trebalo da čudi, ako ova dvojica propalih političara kojima se podrška u biračkom telu osipa iz dana u dan, uskoro zatraže novu intervenciju NATO, jer građani Srbije ne žele da glasaju za njih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija