• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

15.11.2020

13:04

ZABRINUTOST U GRAČANICI Međunarodna zajednica da zaštiti srpski narod, da ova provokacija ne preraste u veći incident

Politika

ZABRINUTOST U GRAČANICI Međunarodna zajednica da zaštiti srpski narod, da ova provokacija ne preraste u veći incident

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović kazao je da je najnovija provokacija, postavljanjem bilborda sa amblemom OVK, uznemirila stanovništvo u ovom mestu i da će lokaona samouprava održati sastanke sa nadležnim institucijama koje su zadužene za očuvanje bezbednosti i sigurnosti

Popović je za Informer rekao da se, u vremenu kada se ceo svet bori da sačuva zdravlje čovečanstva, na Kosmetu ne prestaje sa zastrašivanjem srpskog naroda.

- Ko se to osmelio da na ulazu u jednu od najvećih srpskih opština postavi ovakvu provokaciju? To treba ispitati. Posebno zabrinjava činjenica da je bilbord postavljen samo nekoliko destina metara od kuća nekoliko srpskih porodica koje su ostale i opstale u rudarskom mestu Kišnica i koje su i bez ovog događaja izložene stalnom strahu za svoju bezbednost - kazao je gradonačelnik Popović za Informer.

Foto: Informer/A.G.

Srđan Popović

On je svoje sugrađane, meštane Gračamice pozvao na uzdržanost, a međunarodnu zajednicu da zaštiti srpski narod.

- Krajnje je vreme da međunarodna zajednice snagom svog autoriteta zaštititi srpski narod. Mi ćemo, kao opština, imati sastanke sa svim nadležnim institucijama koje se brinu za bezbednost i predočiti im našu zabrinutost da ovo ne preraste u veći incident - rekao je Popović.

Detaljnije o poslednjoj provokaciji Albanaca u Gračanici pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xy

pre 3 godine

Jeli,grozno ! A sta bi trebalo da pise da bi vi bili zadovoljni?Gracanica se nalazi na Kosovu,pa time i zakoni ove zemlje a ne srbije.Nista mi ne smeta ni kada prolazim kroz Srbiju i citam pored auto puta vase reklame i poruke,koje nisu bas uvek u civilizacijskom duhu,ali to je vasa drzava i vi je uredjujete kako vi zelite.Kosovo je nase,svih njenih gradjana i ne trebamo da pitamo beograd sta nam je za rediti na Kosovu.Resenje je ,NEMOJ DA GLEDAS i resen problem.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija