• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2021

17:39

MARINIKA SVOJIM GLUPOSTIMA TRUJE JAVNOST I CRTA METU NA ČELU PREDSEDNIKA VUČIĆA! Sandra Božić: Pozivam tužilaštvo da ispita ono što je sama priznala!

Politika

MARINIKA SVOJIM GLUPOSTIMA TRUJE JAVNOST I CRTA METU NA ČELU PREDSEDNIKA VUČIĆA! Sandra Božić: Pozivam tužilaštvo da ispita ono što je sama priznala!

Podeli vest

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, istakla je da se glupostima kojima Marinika Tepić svakodnevno truje javnost u Srbiji crta meta na čelu predsednika Vučića

Svako novo javljanje Marinike Tepić dokaz je da se vrlo detaljno upoznala sa svim lepotama i pogodnostima koje pruža Mauricijus!

Panika i strah rastu, jer je već svima jasan odgovor na pitanje da li Marinika Tepić ima račune na Mauricijusu na koje je godinama polagala profit svog minulog lopovskog staža!

Hiperprodukcijom gluposti, kojom Marinika Tepić svakodnevno zatrpava i truje javnost Srbije, crta se meta na čelo predsednika Aleksandra Vučića!

Crta ona, poručuje Đilas, a kriminalci izvršavaju!

Javnost smo na ovaj modus operandi upozoravali još od samog početka.

Lažne konstrukcije o lažnim aferama kojima se javnost truje već duže od godinu dana i kojima se vrši učestao pokušaj kriminalizacije Aleksandra Vučića, ali i njegove porodice, trebalo je da posluži kao dobro pripremljen kontekst u kojem bi bilo sasvim svejedno ko će da opali metak, sve dok je meta na Vučićevoj glavi.

Zato pozivam tužilaštvo da ispita ono što je Marinika Tepić već sama priznala, a to je da su ona i Đilas u sprezi sa odmetnutim delom MUP-a nelegalno prisluškivali predsednika.

Кoja je uloga i kakve su veze Marinike Tepić sa narko i krimi bosovima u Pančevu?

I da li je od istih primila 200 000 evra dilerskog novca?

Najzad nakon priznanja Dragana Đilasa  da je vlasnik računa u Švajcarskoj, da ne zaboravi javnost da obavesti koliko su novca dobijenih od narko dilera položili na račun na Mauricijusu?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Malena

pre 3 godine

Nadamo se da ce tuzilastvo odraditi dobar posao i da ce pocinioci biti kaznjeni. Svako ko ima za cilj da na bilo koji nacin maltretira i omalazava druge mora snositi posledice za svoje postupke.

zasto

pre 3 godine

je ne posaljete u zatvor a posle vratite u Rumuniju...?

Milan

pre 3 godine

Marinika je ta koja truje narod i to mora da stane.

Marko

pre 3 godine

Takvo postupanje samo pokazuje ozbiljnost opozicije.

Milan

pre 3 godine

Svi znamo zašto ona tako priča i da to nije uopšte prvenstveno ljudski. Ali to je ona to je njeno pravo lice.

dragan

pre 3 godine

Koliko gluposti u samo par rečenica. Zašto ne pozoveš tužilaštvo da ispita ono o čemu Marinika priča?

Mile

pre 3 godine

Mariniku je udarilo sunce na plažama Mauricijusa izgleda, tamo letuje svake godine

Mire

pre 3 godine

Što Marinika više blati i ocrnjuje Predsednika i državu to znači da je Srbija sve uređenija država

Milosav

pre 3 godine

Nije njoj do Vučića nego do toga što je Predsednik Vučić uveo red u državu i ovakvi kao Marinika više ne mogu da rade šta hoće

Mira

pre 3 godine

Marinika je samo jos jedna kokoska iz Morovica, izvinjavam se kokoskama na poredjenju sa Marinikom.

Sladja

pre 3 godine

Naravno da Tužilaštvo treba da ispita sve što je Marinika priznala!

Mane

pre 3 godine

Marinika mi deluje kao neko ko je debelo zaglibio u kriminal.

Stojke

pre 3 godine

Marinika je neko ko dnevno ne izbaci koju laž ili ne spomene Vučića ne može provesti dan. Dobro treba ispitati sve što se nje tiče.

Nino

pre 3 godine

Tepićka pokušava da uruši vlast a da sistem pretvori u leglo kriminala.

Miki

pre 3 godine

Odakle ovom monstrumu od žene smelost da se tako ponaša. Da li ima imalo stida i srama, ipak je u pitanju predsednik države.

Jaksa

pre 3 godine

Marinika, Marinika, o cemu ti pricas. Svakodnevo iznosite neistine.

Jana

pre 3 godine

Ma Marinika žena više ne zna šta radi ni šta priča.

Maja

pre 3 godine

Gospodja u mnogo cemj preteruje da ne kazem i mistifikuje

Eka

pre 3 godine

Marinika je zena koja je u poslednje vreme izgubila kompas...

Miss

pre 3 godine

Opet Marinika, taman smo je zaboravili na neko vreme...Kada nje opet eto..

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija