• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

19.03.2021

21:03

NASTAVLJA SE ISTRAGA TAJKUNSKIH MILIONSKIH MALVERZACIJA! Đilasu na tajnim računima našli 28.800.000 evra na koje nije platio porez!

Politika

NASTAVLJA SE ISTRAGA TAJKUNSKIH MILIONSKIH MALVERZACIJA! Đilasu na tajnim računima našli 28.800.000 evra na koje nije platio porez!

Podeli vest

Tajkun pare sakrio u Švajcarskoj, Hongkongu, na Mauricijusu, ali i u Moldaviji, Bugarskoj i na još 12 destinacija širom sveta!

Tajkunu Draganu Đilasu, lideru Stranke slobode i pravde, do sada je na tajnim računima širom sveta otkriveno 28,8 miliona evra na koje nije platio porez u Srbiji! Do sada je, kako saznajemo, pronađeno 57 njegovih tajnih računa u čak 17 zemalja, a istraga milionskih malverzacija se nastavlja i osnovano se sumnja da je tajkun u 'poreskim rajevima' sakrio još dosta novca.

OVO JE ŠEMA PO KOJOJ JE NOVAC IZ LUKSEMBURGA RAZBACAN PO SVETU! Vučićević: Nije samo Mauricijus! Đilas ima račune i u Moldaviji, Hongkongu, Delaveru, Švajcarskoj...

Utvrđeno je da je Đilas velike pare sakrio u Švajcarskoj, Hongkongu i na Mauricijusu. Ipak, postoje dokazi da je tajkun milione iznosio i u Moldaviju, Bugarsku, američku državu Delaver, Luksemburg...

Opširnije o nastavku istrage čitajte u vikend izdanju dnevnog lista Informer u subotu 20. marta 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dusan183

pre 3 godine

Ovaj lopov je ojadio našu zemlju treba ga što pre uhapsiti.

Jovana

pre 3 godine

Истрагу спровести до краја, утврдити ниво малверзације. Уколико је господин Ђилас крив,казнити у складу са законом. Народ треба да поврати веру у надлежне органе!

Nevena

pre 3 godine

Mislio je da je uspeo da prevari državu i ne plati porez. Grdno se prevario.

Marko

pre 3 godine

Điki a je sve nervozniji a kako i ne bi kad zna koliko se nakrao

Ivan

pre 3 godine

Odma za zatvora ako ne plaća porez i ako ne može da utvrdi poreklo

Sanja

pre 3 godine

Najvaznije u ovom momentu da se sve dokaze i naravno ako je tacno i da postoji sumnja o pranju narodnih para kazniti po zakonu

Aki

pre 3 godine

Stigao i do Hon Konga, ovo je necuveno. Kao pravi lopov....

Mici

pre 3 godine

Djilas mora da shvati da nije iznad zakona i da ce biti kaznjen za svoja dela.

Milica

pre 3 godine

S obzirom da je prikupljeno dovoljno dokaza protiv Djilasa da je ukraden novac krio po inostranim zemljama, mislim da tuzilastvo treba da reaguje.

Mila

pre 3 godine

Svi znamo da ce tajkun Djilas sada na sve nacine pokusati da sakrije istinu, ali ona kad tad izadje na videlo. Nadam se da ce biti kaznjen za svaki dinar koji je uzeo od srpskog naroda

Mily

pre 3 godine

Procesuirati sve prljave Djilasove radnje i osuditi ga na maksimalnu kaznu zatvora, jer je ojadio drzavu i njene gradjane!

Pera Savic

pre 3 godine

Istraga je krenula i mora se ici do kraja.

Tanjica

pre 3 godine

Djilas mora da odgovara za nezakonite radnje koje je sprovodio dugi niz godina.

Marija

pre 3 godine

Hapsite to više, šta čekate!? Odakle mu toliki novac!?

Nina

pre 3 godine

Korak po korak,sve se saznaje,istina svaka izadje na videlo svako ko krši zakon treba da bude iza rešetaka.

Milana

pre 3 godine

Da vrati sve što je pokrao, ali sve do dinara..

Nina

pre 3 godine

On jednostavno mora da odgovara za svoje postupke, za sve što je nezakonski radio mora biti kažnjen.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija