• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2021

19:10

PAJTIĆU, OSILIO SI SE OTKAKO SU TI OPROŠTENE KRIMINALNE AFERE! Mirović pokopao nekadašnjeg šefa demokrata!

Politika

PAJTIĆU, OSILIO SI SE OTKAKO SU TI OPROŠTENE KRIMINALNE AFERE! Mirović pokopao nekadašnjeg šefa demokrata!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Igor Mirović odbrusio je nekadašnjem predsedniku pokrajinske Vlade i demokrati Bojanu Pajtiću

- Profesor Bojan Pajtić, sudeći prema najavi, osilio se do krajnjih granica što se i moglo očekivati. Sve kriminalne afere su oproštene. Razvojna banka, Fond za nove tehnologije sa 104 krivične prijave, desetak proneverenih poslova širom Vojvodine i drugo. I on sada govori o SNS na najgori mogući način. Tome je doprinelo i to što su njegovi najbliži saradnici danas u vlasti u svim strukturama - vlade, univerzitet, policija, tužilaštvo, sud, novinari. Tu je sada i Neša Peša koga smo mi predložili na najviše mesto,čuveni Dušan Elezović koji je sve organizovao iz Senke, profesori koji odjednom postaju članovi vladajućih partija i političari koji pretrčavaju i postaju veliki i ugledni nosioci javnih funkcija, a do juče su pljuvali SNS i @avucic. Profesore,ipak kada sve prođe za pet ili deset godina neće biti važno ovo što pišem. Jedino će ostati dela da se uporedi šta je i kako je bilo i da se izmeri ko je više stvari uradio za ljude. Tu nećeš imati šanse uz svu podršku licemera i pokvarenjaka svih boja-žutih, plavih ili zelenih. I svih preletača i nikogovića zajedno. Zato te večeras i neću gledati i neću slušati tvoje izmišljotine jer sam siguran da gubiš. Ne toliko u gore nabrojanim strukturama, ali među narodom sigurno. I, naravno, ne mogu da propustim Mančester siti - PSŽ - napisao je Mirović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 3 godine

Kakve njuške i paćenici! Ova slika govori više od hiljadu reči!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija