• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

16.07.2021

13:00

NEĆE BITI TAJKUNSKE REVOLUCIJE U SRBIJI! Jovanov žestoko odgovorio na Đilasove pretnje

Politika

NEĆE BITI TAJKUNSKE REVOLUCIJE U SRBIJI! Jovanov žestoko odgovorio na Đilasove pretnje

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, osudio je pretnje demonstracijama koje je najavio lider SSP Dragan Đilas. Jovanov se oglasio na sajtu SNS saopštenjem koje prenosimo u celosti

Neće u Srbiji biti ni Đilasove tajkunske revolucije, ni Marinikine antisrpske rezolucije, niti se Đilasova politička impotentnost i nesposobnost više može sakrivati od građana.

Svestan je toga i gazda "Multikoma" i zato pokazuje nervozu i bes, pa je abrakadabra istraživanja javnog mnjenja, kojima je zabavljao javnost u poslednjih nekoliko dana, odjednom zamenio novim pretnjama, nemirima, neredima i nasilnim otimanjem vlasti.

Foto: Beta/Ilustracija

Dragan Đilas i Marinika Tepić

Iako je jasno da od tih bombastičnih priča nema ništa, jer Srbija je isuviše ozbiljna država da bi je uzdrmali jedan sumanuti tajkun i par njegovih nadničara, bilo bi važno da Đilas i njegovi zaposleni javno kažu koliko građana Srbije treba da strada u tim nemirima koje najavljuju? Кoliko krvi i koliko leševa Đilas i Marinika misle da ugrade u temelj svog dolaska do vlasti? Кoliko života građana Srbije vredi novi račun na Mauricijusu?

Jedan čovek je, frustriran zato što nije uspeo da bude slikar, zapalio čitav svet. Ne sme se dozvoliti tajkunu, koji je frustriran zato što više ne može narodnim parama da puni svoje tajne račune širom sveta, da zapali Srbiju.

U prvom slučaju zakazali su i društvo i struka. Društvo je Đilasov politički projekat već poslalo na marginu, ali ni delovanje struke ne sme da izostane, poručio je Jovanov


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Milenko Jovanov je najveci apsurd srpske politike. Nemogu da verujem u kriterijum izbora takvog coveka a pogotovu da bude potpredsednik najvece starnke. Promenio je tri stranke i nigde nije prosao dalje od clana. Ovo je velika greska da covek bez kvaliteta i elementarnih gradjanskih normi bude neko ko ce biti u skupstini.

Bojana

pre 2 godine

Njima vise ne veruje ni rodjena majka a kamoli narod koji sagledava svaki dan rezultate sadasnje vlasti na celu sa Vucicem.

Petar

pre 2 godine

Ni ne treba. Ne mozemo im dozvoliti da rade sta oni zele, a posebno ne da nam ruse grad.

Jovana

pre 2 godine

Ipak trebamo da budemo obazrivi sa Đilasom jer je mnogo podmukao.

Ivana

pre 2 godine

Milenko molim vas pazite i čitajte zakone, zakoni ih štite šta god nije po njihovoj volji naći će načine da napadnu vlast. Milenko ne dajte im da li bilo šta prođe u zakonu a da ide na štetu naroda. Građani glasati za tajkune neće.

Nela

pre 2 godine

Gospodin Đilas živi u nekom svom svetu i nada se nedostižnom, ali to je njegovo pravo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31