• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2021

14:07

SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ! Vulin poslao jasnu poruku u Zvorniku

Politika

SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ! Vulin poslao jasnu poruku u Zvorniku

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će Srbi s druge strane Drine uvek moći da računaju na pomoć i podršku matice

- Nakon štetne, pogrešne i zlonamerne odluke Valentina Incka, odluke kojom je pokušao da se osveti svim narodima Bosne I Hercegovine, desilo se ono što je i očekivano, došlo je do destabilizacije BiH, do značajnog uznemirenja svih političkih faktora u BiH i naravno, došlo je do toga da se Republika Srpska oseća veoma ugroženo. Nametanje istine nikada nije moguće i jednostavno nije nešto što bi na bilo koji način trebalo uraditi - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Zvorniku.

Ministar je obavestio javnost i o svom sinoćnjem razgovoru sa šefom države.

- Sinoć sam do kasno razgovarao sa predsednikom Vučićem o svemu što se dešava u BiH i nakon ove štetne i pogrešne odluke Valentina Incka, i ja očekujem da će predsednik Vučić pozvati političke predstavnike Srba iz Republike Srpske u Beograd, da se vide, da razgovaraju, da zajedno analiziraju sve što se dešava i verujem da će doneti odluke koje su dobre za naš narod ali i dobre i za sve ljude koji žive na ovim prostorima. Ne znam kakvi će biti zaključci ni kada će se to desiti, ali znam jednu stvar - Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije. Dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju Republika Srpska će uvek imati podršku i pomoć od strane Republike Srbije - izjavio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 2 godine

Ako budu čekali pomoć ministra Vo Line, onda od Republike Srpske nema ništa. Doduše, Dodikov sin je blizak sa Danilom i Rošavim. Možda ih to izvuče...

Kikimora

pre 2 godine

A otkud vama pravo da se petljate u stvari druge drzave? I samo da zakuhavate. RS nije vasa prcija i bolje je da pitate Milu otkud mu novci da se bahati po svetu kupujuci stanove dok mu penzioneri prezivljavaju sa 100 €. Eto sto ne oponasa svog idola pa novcano pomogne sirotinju u RS?

Lena

pre 2 godine

Srbija mora štititi interese srpskog naroda gde god da je on i tu ničeg lošeg nema

Ana

pre 2 godine

Svi dobijaju pomoć i podršku od Republike Srbije

Ivana

pre 2 godine

Srbija ostaje uz svoj narod i to je zaista tako. Hvala našem predsedniku Vučiću koji čuva jedinstvo u regionu.

Dr

pre 2 godine

Kome ti to saljes "podrsku"vuline?Ti si toliko "poverljiv"da bi i rodjenu majku prodao za pare.Tvoj veliki "doprinos"je to sto trujes narode u regionu,a tvoj "saborac"kako ga ti od mila nazivas vucic,sve to cita i ne reaguje,jer bi i on uradio isto kao i ti.Covek pocrveni kad te cuje sta lupetas,a u crnu zemlju bi propao kad Srbiju negde trebas da "presentujes".Ali produzi,ti svim srpskim neistomisljenicima cinis USLUGU tvojim primitivizmom.

NAPADI NA MENE I VUČIĆA SE UVEK ISTO SPROVODE! Vulin: Od Krika i News Max Adrie, pa preko Belivuka i Miljkovića, do Jutarnjeg lista i nazad!
Politika

NAPADI NA MENE I VUČIĆA SE UVEK ISTO SPROVODE! Vulin: Od Krika i News Max Adrie, pa preko Belivuka i Miljkovića, do Jutarnjeg lista i nazad!

Napadi na predsednika Vučića ili mene imaju svoj uzrok, ali i uvek isti način na koji se sprovode. Kriminalcima se najpre sastavi izjava koju sa više ili manje umešnosti ponove. Zatim se izjava nezvanično dostavlja za to pripremljenim medijima koji je plasiraju uz odgovarajuću opremu, naslov, podnaslove, saopštio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik PS Aleksandar Vulin

27.07.2021

10:07

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija