• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2022

08:29

Đilasovci nam poručuju kako su u Portugalu, Nemačkoj, Češkoj, Čileu normalna iskopavanja litijuma, a da SAMO KOD NAS HOĆE TO DA ZABRANE!

Printscreen/TV Hepi

Politika

Đilasovci nam poručuju kako su u Portugalu, Nemačkoj, Češkoj, Čileu normalna iskopavanja litijuma, a da SAMO KOD NAS HOĆE TO DA ZABRANE!

Podeli vest

Niskotiražni đilasovski tabloid "Danas" u današnjem izdanju donosi veliku priču u kojoj se navodi da da su najveća svetska nalazišta litijuma u Portugalu, Austriji, Čileu...

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević komentarisao je u Jutarnjem programu na TV Hepi pisanja đilasovskog "Danasa".

- Piše Danas kako se priprema i gradi novi veliki rudnik litijuma u Portugalu, kako se planira u Austriji, Nemačkoj, kako se pokreću veliki projekti u Češkoj, Švajcarskoj. 

Foto: Printscreen Danas

- Oni to pišu. Hoće da kažu nama, da sve ove zemlje, Austrija, Češka, Portugal, ne znam ko još, da sve te zemlje mogu da iskopavaju litijum i sve, a da samo Srbija ne može, da oni ne daju. Savo Manojlović kaže da će zabraniti iskopavanje litijuma u Srbiji, a on lobira za nemačku firmu koja se bavi iskopavanjem litijuma. Ma sve je ovde jasno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sneza

pre 2 godine

Đilasovcima je najbolje da i oni odu iz Srbije i tako nista dobro nam ne zele!

Daja

pre 2 godine

Sve je ovo Đilas izjavio u njegovim novinama, svuda mu je bolje nego u Srbiji!

Ana

pre 2 godine

Ako ćemo dopustiti da ovakve bagre od ljudi nama kroje sudbinu i da nam pričaju šta smemo a šta ne smemo da radimo, onda je bolje da nas nema. Oni ništa bolje od protesta ne znaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija