• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.01.2022

20:08

TOTALNO LUDILO! Sad bi da nam zabrane i decu da pravimo zbog klimatskih promena?!

printscreen Twitter

Politika

TOTALNO LUDILO! Sad bi da nam zabrane i decu da pravimo zbog klimatskih promena?!

Podeli vest

Na Tviter nalogu Dojče velea na srpskom objavljen je video u kojem dvoje Nemaca objašnjavaju zašto ne žele da imaju decu. Sve to obrazlažu brigom za ekologiju i planetu Zemlju

Totalno ludilo.

Češki premijer Andrej Babiš i njegov mađarski kolega Viktor Orban izgleda su bili u pravu. Sledeće što Evropska unija i razvijene zemlje Zapadne Evrope žele da ograniče je rađanje dece zbog emisije CO2 i klimatskih promena.

Da li je ovo realno?! 

Pogledajte šok snimak.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

dvoje kretena ,muskarac koji crta obrve pa naravno da neces decu kad ne mozes da ih pravis.idioti

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Nista novo. Engleski princevi odavno podrzavaju smanjenje ljudske populacije na zlatnu milijardu. Postoji svest duboke drzave da ce vecinu bogastva imati samo oni ako se ljudska populacija svede na milijardu. Oni bi bili vladari i vlasnici sveta. Milion njih bi drzalo sva bogastva u svojim rukama. - Samo sto ima jedan veliki problem, Bog je Bog i dobrih i losih, i nad rajom i nad paklom. Moze covek da sanja al uvek Bog odlucuje.

Spasko

pre 2 godine

pa naravno , mala deca prde i tako ugrozavaju klimu u kosmosu i onda naravno genetski prioritetna nacisticka rimskosolomonska britanska jezuitska kraljica blejizabeta i princ charles moraju organizirati institucije za brigu o klimi koje zahtevaju trilionske budzete u njihove dzepove da bi onda britanski pedofil kraljicin sin princ endrju , epstajn , toni bler , klinton i vajnstajn mogli sa tim parama kupiti Lolita Podmornicu i Lolita Express avion pomocu kojih mogu brzo i neometano obavljati trgovinu decom i pedofilske orgije u monarhistickom solomonovom haremu na devicanskim ostrvima i uz dodatno srednjeokeanske orgije sa mikrosoft bil gejtsom i peter nygardom na bahamima. Pa onda malo opet prodaja vakcina , pa malo klima, tu se zaradjuju trilione . Jer to je bas njima hitno zbog kraljevske klime da im ne bude kriza na dvorcu kralja Artura . A svi znamo da je i nemacki imperator Kajzer imao problema sa klimom a britanska nacisticka kraljevska porodica je nemackog porekla , oni su okrunjeni dvorski robovlasnici i kao takvi oni su preporucena genetski prioritetni neradnicka robovlasnicka oligarhija koja se tradicionalno bogati iprodaji vakcina na grbaci radnicke klase i oni se plase klime pobunjenih robova , radnicke klase , antimonarhista , pionira i komunista . Zar ne vidite da je njima odavno lepa klima i da im naprimer pionir Djokovic sada vec kvari klimu .

Dunkelheit uber Serbien

pre 2 godine

Како напредује популациона политика наших партијских „стручњака" ?

Zoran

pre 2 godine

Neka to zabrane u nemačkoj koja ima oko 80000.000 stanovnika! Za Srbiju to neće važiti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija