• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2022

07:45

BOLESNO KOLIKO MRZE SVOJ NAROD! Hrvatskog filozofa vesele protesti u Srbiji, a đilasovskom N1 je to vest?!?

printscreen

Politika

BOLESNO KOLIKO MRZE SVOJ NAROD! Hrvatskog filozofa vesele protesti u Srbiji, a đilasovskom N1 je to vest?!?

Podeli vest

Đilasovski N1 juče je u svoj informativni program, u okviru "Teme dana", uključio hrvatskog filozofa Srećka Horvata koji je istakao tada da se "jako veseli protestima u Srbiji"

 

Da njima to ide u prilog i da se raduju takvim izjavama govori i to da su njegovo uključenje za N1 preneli u vidu vesti na svoj sajt sa naslovom "Horvat: Vesele me ekološki protesti u Srbiji, samo udruženi imate šansu". 

Foto: printscreen

Đilasovskom tabloidu je tema dana to što se Hrvat raduje protestima u Srbiji... To, i činjenica da pomenutu vest još uvek na sajtu drže kao jednu od gladnih u rubrici Vesti, dovoljan je dokaz koliko su postali bolesni u mržnji prema sopstvenoj zemlji.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeka

pre 2 godine

Đilasovim medijima jesu udarne vesti svi udarci na Srbiju i govori mržnje i nasilja protiv srba.Njegov cilj je urušavanje zemlje i izazivanje nemira.Jer misli preko takvih gadosti da se vrati na vlast i ponovo pljačka našu zemlju.

Nana

pre 2 godine

Opozicija nikada i nije razmisljala o svom narodu!

Jela

pre 2 godine

Nista nas ne cudi od opozicije, oni mrze narod Srbije, mrze nasu zemlju. Doveli bi zemlju do propasti zarad vlastitih dzepova. Stidite se!

Alex

pre 2 godine

Opozicija mrzi Srbiju a zeli vlast u istoj zemlji!

Helena

pre 2 godine

Opšte je poznato da Hrvati ne vole Srbe i oni to kod svoje dece usadjuju od samog rodjenja, što kod nas nije slučaj niti će ikada biti.

Vojkan

pre 2 godine

Uopšte nisam iznenadjen s obzirom da je poznato koliko Đilas radi protiv Srbije i srpskog naroda.

Filip

pre 2 godine

Pa Đilas koliko je pun mržnje prema Srbiji i sa đavolom bi sklopio pakt samo da sruši i ponizi sopstvenu državu i narod.

Žika

pre 2 godine

Još jedan od mnogobrojnih dokaza koliko Đilas i njegovi "nezavisni" mediji mrze svoju državu.

Mila

pre 2 godine

Vec nam je poznato koliko Djilas i Tepicka mrze srpski narod

Dragi

pre 2 godine

Djilasa i veseli kada neko pljuje Srbe,kada im se sve najgore pripisuje ne znam da li mi se gadi vuse ta cinjenica ili to sto zeli da on bude na celu SRPSKE DRZAVE

Sanja

pre 2 godine

Pa to je strasno. Koga jos mogu da vesele protesti. Samo srbomrsce i ljude koji ne vole nas narod. Strasno

Jelena

pre 2 godine

Sličan se sličnom raduje, šta je tu nejasno? Kako ovima s N1 i nove, tako je i nekima u HR isti razlog i cilj - mržnja i destabilizacija Srbije.

Simic Dusica

pre 2 godine

Koliko su samo to puta priredili srpskom narodu,dno dna!

Ana

pre 2 godine

Pa naravno da će se radovati, raduje se što je haos u Srbiji i podržava nasilje. Djilasu treba stati na put! Sramota je šta on čini našoj državi!

Helena

pre 2 godine

Đilasu očigledno da smeta naša kultura i tradicija. Više voli one koji nas konstantno napadaju i vređaju i to je udarna vest na njegovim portalima...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija