• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

11:06

(VIDEO) NATO PONOŠ: Raskidamo specijalne veze sa Rusijom!

Printscreen

Politika

(VIDEO) NATO PONOŠ: Raskidamo specijalne veze sa Rusijom!

Podeli vest

Ponos NATO alijanse, Zdravko Ponoš, govorio je u TV emisiji o prekidu specijalnih veza koje Srbija ima sa Rusijom

Odnosi Srbije sa Rusijom su u prethodnih 10 godina uporno i pažljivo građeni na korist obe zemlje.

Čovek koji bi da bude predsednik, Đilasov NATO kandidat Zdravko Ponoš, sasvim ozbiljno je rekao da je spreman da sve to odbaci, samo ako se dokopa fotelje.

Foto: printscreen

"Da li je vojna vezanost za Rusiju isto neka tradicija, nasleđena vojna tehnika i tehnologija - ali to ne znači da to treba da bude razlog za specijalne veze", rekao je Ponoš.

Podsećamo, samo jedna od stvari koje Zapadu smetaju a za Srbiju su dobre jeste dogovor sa Rusijom o ceni gasa, koji su postigli predsednik Aleksandar Vučić i ruski predsednik Vladimir Putin.

Pogledajte snimak i zaključite sami:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Ovaj čovek nema nikakve šanse da bude predsednik Srbije. Ko trtlja i hvali NATO, taj može odmah da izbaci belu zastavu jer ta priča u Srbiji ne prolazi. Srbiji je dosta NATO ulizica i slugeranja.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija