• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2022

19:57

SPS ODLUČILA: Ivica Dačić nosilac parlamentarne i lokalnih lista, podrška Vučiću za predsednika!

TANJUG/ Sava Radovanović

Politika

SPS ODLUČILA: Ivica Dačić nosilac parlamentarne i lokalnih lista, podrška Vučiću za predsednika!

Podeli vest

Socijalistička partija Srbije odlučila je da lider stranke Ivica Dačić bude nosilac parlamentarne i svih lokalnih lista na predstojećim izborima, kao i kandidat SPS za premijera

Iz SPS je saopšteno, posle danas održanih sastanaka na na svim nivoima partijskog organizovanja, da je na sastancima posebno istaknuto da je podrška SPS-a zajedničkom predsedničkom kandidatu sa SNS-om vezana isključivo za ime Aleksandra Vučića.

- Posebno je istaknuto da je podrška SPS-a zajedničkom predsedničkom kandidatu sa SNS-om vezana isključivo za ime Aleksandra Vučića, a da će socijalisti na parlamentaranim i lokalnim izborima nastupiti sa svojim tradicionalnim koalicionim partnerima - Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije - ističe se u saopštenju.

Danas je, kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu SPS, održana sednica Predsedništva SPS, sednica IO GO SPS, kao i sednica GO SPS, gde je data nedvosmislena i jednoglasna podrška Ivici Dačiću kao kandidatu SPS-a za Premijera Srbije.

Takođe, odlučeno je da će Ivica Dačić biti nosilac ne samo parlamentarne liste, već i svih lista na lokalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carica Sveta

pre 2 godine

Koalicija oko liste SPS- a da zatraži proveru psihičkog i mentalnog zdravlja, veštačenje, političarke Marinike Tepić, člana SSP a, zbog sumnje da je i sama bila žrtva silovanja. Inače ne znam zašto bi neko ko je političar čim se u javnost iznesu činjenice o nezakonitim radnjama njenih političkih saboraca u prošlosti, povezivao tako brutalno temukao što su silovanje i zlostavljanje Već dugo se manipuliše tom temom na neprimeren način, u politici, gde joj mesto nije i ako se bolje razmisli, ili je Tepić i sama žrtva silovanja koje nije prijavila ili je najmorbidniji manipulator ženskog roda ikada viđen na javnoj političkoj sceni Srbije. Nadam se da je samo manipulator.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija