• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2022

12:33

Šolc na sastanak sa Vučićem i Kurtijem pozvao i Lajčaka!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Šolc na sastanak sa Vučićem i Kurtijem pozvao i Lajčaka!

Podeli vest

Nemački kancelar Olaf Šolc, u sredu, na sastanke u Berlinu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem pozvao je izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka


Kako je navedeno u saopštenju kabineta nemačkog kancelara, Šolc će, najpre, u prisustvu Lajčaka, imati odvojene sastanke sa Vučićem i sa Kurtijem.

Nakon svakog razgovora predviđeno je da održi zajedničku konferenciju za štampu.

Iz Šolcovog kabineta je saopšteno da razgovori imaju za cilj da se podrži dijalog Beograda i Prištine.


Uveče će Lajčak, kako je navedeno u saopštenju nemačke vlade, imati razgovor sa Vučićem i Kurtijem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
žare

pre 2 godine

Ako ne pritisnete šiptara džaba razgovori jer to je nekultivisana bagra koju ste iznedrili i koja se otela svakoj kontroli.

žare

pre 2 godine

Dok god se problem ne nazove pravim imenom bahatost šiptarije rešenja neće biti.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija