• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2022

09:08

NAPAD NA SRPSKOG MLADIĆA JE POKUŠAJ UBISTVA! Petković: Porodica Šabani već godinama nekažnjeno teroriše Babin Most!

TANJUG/ Sava Radovanović/ printscreen

Politika

NAPAD NA SRPSKOG MLADIĆA JE POKUŠAJ UBISTVA! Petković: Porodica Šabani već godinama nekažnjeno teroriše Babin Most!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković saopštio je danas da su ga lekari u KBC Kosovska Mitrovica izvestili da činjenica da je srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića uboden u predelu vrata jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva

Petković je na Tviteru naveo da će Kancelarija za KiM pružiti pravnu pomoć porodici kako bi lokalni Albanac iz porodice Šabani odgovarao za svoja zlodela.

 

 


On je objavio da je razgovarao sa ocem napadnutog Nemanje Mitrovića i da su oni zabrinuti jer lokalni Albanac iz porodice Šabani godinama nekažnjeno teroriše Babin Most.

- Lekari u KBC u KM su me izvestili da činjenica da je Nemanja uboden u predelu vrata jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva. Nemanja će, kao i njegov otac Saša, imati najbolju moguću negu naših lekara, a Kancelarija za KiM će pružiti i pravnu pomoć porodici, kako bi Šabani odgovarao za svoja zlodela! - poručio je Petković.

Srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića izboden je kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice koja ih već duže vreme maltretira, saopštila je ranije Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

 

 

Foto: informer.rs

Nemanja Mtrović

Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina, navedeno je u saopštenju.

Otac i sin su prevezeni u KBC Priština, a tokom noći transportovani su u KBC Kosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija