• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2022

22:58

RUSI ĆE SVE DA IH POMLATE! Šešelj o vestima da se Putinove snage povlače: Džaba se srpski izdajnici raduju, to su laži! Ovo je rat Rusije protiv celog zapada!

printscreen

Politika

RUSI ĆE SVE DA IH POMLATE! Šešelj o vestima da se Putinove snage povlače: Džaba se srpski izdajnici raduju, to su laži! Ovo je rat Rusije protiv celog zapada!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke doktor Vojislav Šešelj gostujući na TV Hepi govorio je o aktuelnim temama

Šešelj je prvo spomenuo orden koji je dobio od SPC.

- Ovo mi je treće odlikovanje SPC. Prvo sam dobio od vladike Filareta, potom od mitropolita crnogorsko-primorskog gospodina Amfilohija i sada me je odlikovao vladika srednje-zapadno američki i novogračanički Longin - rekao je predsednik SRS.

On je govorio i o posebnoj sednici o Kosovu i Metohiji koja je trajala dva dana, duže od 25 sati srpski predsednik Aleksandar Vučić sedeo je strpljivo i odgovarao na pitanja poslanika. 

- Vučiću bi značilo da ima podršku cele Narodne skupštine zbog Kosova i Metohije, ali i ovako su mu se svi namestili da ih razvali. Sve ih je dotukao. I Miloša Jovanovića, Obradovića, Milicu Đurđević... Bojim se da nas tek čekaju teški pritisci zbog Kosova i valjalo bi da budemo jedinstveni - kaže Šešelj.

Komentarišući sukobe u Ukrajini, on smatra da su Rusi u apsolutnoj prednosti i da to nije samo rat te dve zemlje već rat Ruske Federacije protiv celog Zapada.

- Srpski izdajnici su se obradovali podležući lažnim vestima da su Rusi u defanzivi i da se povlače. Ima za koji dan da ih sve pomlate, izvukli su iz utvrđenih sistema oko Harkova, sad su na čistini. Ovo je rat Rusije protiv celog zapada. Tamo, kod Harkova, sad ima više zapadnih plaćenika nego Ukrajinaca. Rusi imaju imaju skoro deset puta manje angažovanih snaga nego Ukrajinci, a opet su oslobodili petinu bivše ukrajinske teritorije i to više nikada neće biti Ukrajina - rekao je lider radikala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mislav

pre 1 godinu

Pa rekao je ratni zločina skupa sa predsednikom ratnim zločincem kako Petrinja više nikad neće biti Hrvatska, i rekao je da su sve to laži, ništa se srpska vojska ne povlači. isto tako se i ruska ništa ne povlači.

Predragm

pre 1 godinu

Secam se ovoga junaka, obicno su oko 21h bombardovali Beograd i Seselj je dolazio u Knez Mihajlovu oko 2030 i kao setao se tu do 23h jer se znalo da Nato nece bombardovati Knez Mihajlovu.

Hahahahshs

pre 1 godinu

Hshahahaha… kao sto je dr Seselj pomlatio sve neprijatelje i izasao na liniju Kahlobag-Ogulin- Vihovitica… hahahahsha… junaci seseljevci i ruscici mali… nego ajd svi na okup pa u Moskvu da odbranite Kremlj dok Ukrajinci ne pobodu plavo-zutu zastavu u centru Moskve…. Ahahahaha….

Rade R

pre 1 godinu

Ako bi ovi zapadni fašisti znali da su u Srbiji svi jedinstveni po pitanju Kosova i Metohije prestali bi da nas pritiskaju! A ovako, kad znaju da imamo one koji su otvoreni izdajnici poput ćute, mute i ostalih lopova koji su spremni da prodaju sve živo a ne samo Srbiju srpski narod! I znaju da imamo "patriote" poput Miloša Jovanovića, Milice, Boška i ostalih kvazi patriota, koji su ustvari samo trojanski konji tog bolesnog i fašisto-nacističkog zapada, vršiće pritisak na našeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vlasti u Srbiji, sa nadom da će nekako uspeti da dovedu na vlast i one lopove i one kvazi patriote za koje znaju da bi radili sve ono što je im oni, zapad, kaže! Ne narede, nego "kaže", i oni, zapad, bi ispunili sve svoje ciljeve! Ali narod u Srbiji nije baš toliko glup! Ipak je, hvala bogu, većina naroda prozrela sve te lopove i kvazi patriote! ŽIVELA SRBIJA!

Marko

pre 1 godinu

Pa Seselj je pljuvao Vucica kada je dosao iz Haga , ali sada mu duva pod rep. Cudo dvolicno je taj Seselj......

emil

pre 1 godinu

Srpski izdajnici? Čak ne mogu ni da komentarišem ovakvu budalaštinu.

Haha

pre 1 godinu

Volim njegove prognoze i izjave. Uvjek budu kontra

zoran

pre 1 godinu

Zar je normalno da SPC daje odlikovanja osuđenim ratnim zločincima? Jeste, normalno je ... isti projekat, isti luzeri, a narod legao na rudu.

ZAPAD PROBLEM KOSOVA REŠAVA KAO "DVE NEMAČKE"?! Od Beograda se neće zahtevati priznanje lažne države, ali za uzvrat...
Politika

ZAPAD PROBLEM KOSOVA REŠAVA KAO "DVE NEMAČKE"?! Od Beograda se neće zahtevati priznanje lažne države, ali za uzvrat...

Zapad pokušava da što je moguće u kraćem roku konačno reši i zatvori pitanje Kosova i Metohije, prevashodno zbog situacije u Ukrajini, smatra predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun i dodaje da će ponuditi "paket aranžman" u kojem će se tražiti da Beograd prihvati postojanje lažne države Kosovo, ali ne i priznanje nezavisnosti

10.09.2022

15:08

sledeća vest

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija