• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo Online

10.05.2023

16:47

TO JE APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVO!!! Otimačinu srpske zemlje na severu Kosova i Metohije osudila i lobistkinja Prištine Viola Fon Kramon

kosovoonline.com

Politika

TO JE APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVO!!! Otimačinu srpske zemlje na severu Kosova i Metohije osudila i lobistkinja Prištine Viola Fon Kramon

Podeli vest

Vlada takozvanog `Kosova` usvojila je na današnjoj sednici Nacrt preliminarne odluke o eksproprijaciji zemljišta u Leposaviću i Zubinom Potoku, a tu odluku komentarisala je i specijalna izaslanica Evropske Komisije Viola Fon Kramon. Ona je na konferenciji za medije, na pitanje novinara portala `Kosovo onlajn` da prokomentariše novu odluku Prištine, odgovorila da je tako nešto `apsolutno neprihvatljivo`.

Viola Fon Kramon, koja je i izvestiteljka EU za `Kosovo`, tokom pres konferencije u Briselu nakon usvajanja izveštaja Evropskog parlamenta o `Kosovu`, najavila je da će posetiti južnu srpsku pokrajinu, ali i u Srbiju kako bi se iz prve ruke informisala o svemu.

- Kada budem išla na Kosovo, ići ću  i na sever i definitivno ću razgovarati s građanima i saznati više o tome. Svesni smo toga, to je apsolutno neprihvatljivo. Naravno, suočiću vladu u Prištini sa situacijom na terenu - rekla je Fon Kramonova i dodala da je to jedan od njenih zadataka.

- Moja glavna zabrinutost u ovom momentu jeste stabilnost na severu koja je veoma, veoma krhka. Nije nam u interesu da još više benzina bude dodavano u procesu. Hvala još jednom na pitanju i definitivno ćemo obratiti pažnju na to. Specijalni izaslanik EU na terenu će to sigurno uvrstiti u svoju agendu i definitivno ćemo obratiti pažnju na to - rekla je Viola Fon Kramon.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 1 godinu

Đubre lažljivo i licemerno, to je samo priča za TV ekrane i novine, iza zatvorenih vrata Kurtiju je rekla "samo ti teraj svoje i najuri Srbe iz tvoje države" ...

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija