• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2023

15:14

Dobrotvorna veče  "Ne gubi se dobro-kad se za dobro daje" - Patrijarh Porfirije dao blagoslov

Informer

Politika

Dobrotvorna veče "Ne gubi se dobro-kad se za dobro daje" - Patrijarh Porfirije dao blagoslov

Podeli vest

Sa blagoslovom Njegove Svetosti patrijarha srpskog g. Porfirija i Njegovog preosveštenstva g. Metodija, episkopa budimljansko-nikšićkog u ponedeljak, 18. septembra 2023. godine u 19.30 časova u MTS dvorani u Beogradu održaće se dobrotvorno veče – predstava "Ne gubi se dobro-kad se za dobro daje"

Organizator događaja je Manastir Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj (Eparhija budimljansko-nikšićka) uz svesrdnu sabornu pomoć mnogobrojnih pravoslavnih hrišćana i prijatelja manastira, a pre svega prof. dr gđe Vanje Ković i prof. dr g. Nebojše Dugalića.

"Ne gubi se dobro-kad se za dobro daje" je slogan pod kojim se održavaju događaji  putem kojih se nastoje prikupiti sredstva za freskopisanje crkve srpskog pravoslavnog manastira Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj. Jedan od tih događaja je i ovo dobrotvorno veče - predstava u kojoj će učešće uzeti istaknuti dramski umetnici: Nebojša Dugalić, Branislav Zeremski, Aleksandar Srećković, Andrej Šepetkovski, Nebojša Ilić, Radivoje Bukvić, Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović i vokalno-instrumentalni sastav "Fenečki biseri", i g. Aleksandar Gajšek kao voditelj i narator.

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija