• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. R.

22.05.2024

15:10

Vanredna situacija na snazi u Novom Pazaru! Radnici čiste, reke miruju

S.R.

Vesti

Vanredna situacija na snazi u Novom Pazaru! Radnici čiste, reke miruju

Podeli vest

Ekipe komunalnih preduzeća u Novom Pazaru i dalje su angažovane na čišćenju prilaza pored reka Trnavice i Raške. Proglašena je vanredna situcija, ali je stanje mnogo bolje...

- Celu noć smo bili na nogama sa teškom mehanizacijom. Radnici JKP "Čistoća" i "Vodovoda" su do ranih jutarnnjih sati učestvovali u saniranju posledica nastalih prilikom izlivanja reke. Ulice su oprane, a pre toga smo uklonili mulj i blato koje je voda nanela u dve ulice, koje su bile najviše pogođene izlivanjem reke Trnavice - rekao je Ismail Dupljak iz Štaba za vanredne situacije.

Foto: S. R.

Ismail Dupljak iz Štaba za vanredne situacije

 

Sve reke su se povukle u svoja korita, iako je velika količina kiše pala i nanela velike štete na poljoprivrednim kulturama ali i na putnoj infrastrukturi.

- Komisija za procenu nastale štete usled bujičnih poplava, već danas će izaći na teren i krenuti sa procenom štete - rekao je Dupljak.

Foto: S. R.

Novi Pazar danas

 

Podsećamo zbog jakog nevremena na teritoriji Novog Pazara proglašena je vanredna situacija. Vatrogasci- spasioci su evakuisali tri lica, od kojih su dve osobe bile zarobljene u automobilu, a jedna u stambenom objektu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set