• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2023

20:51

Brnabić u Ljuboviji: Sve ćemo uspeti ako Srbija ne stane

sns

Politika

Brnabić u Ljuboviji: Sve ćemo uspeti ako Srbija ne stane

Podeli vest

Potpredsednica Glavnog odbora i poverenica Srpske napredne stranke za Beograd Ana Brnabić posetila je danas opštinu Ljubovija u Mačvanskom okrugu.

Ona je na skupu Srpske napredne stranke u Doku kulture u Ljuboviji, pred 500 ljudi, govorila zajedno sa Milanom Jovanovićem, predsednikom OO SNS Ljubovija, prvim na listi kandidata za odbornike, Draganom Arsić, kandidatkinjom za narodnu poslanicu i Branislavom Malovićem, članom predsedništva SNS.

Ona je istakla da je most Bratoljub u Pjuboviji simbol borbe i istrajnosti aktuelne Vlade.

- Mnogo smo radili na tome, nismo imali podršku kakvu smo očekivali ali nismo odustali. Taj most pokazuje dve važne stvari koje opisuju nas naprednjake. Jedna je da gradimo mostove i da nikada nećemo odustati. Druga je da bez obzira kakve su nevolje, mi nastavljamo da se borimo zato što verujemo u naše ljude. Puteve i mostove rade samo oni koji veruju u ljude. Kada me pitate zašto nismo imali mostove i puteve kada su ovi Đilasovi bili na vlasti, ja vas pitam a šta će njima to? Oni vide samo elitu, u krugu dvojke i važno je da oni imaju dobar put, internet, aerodrom i sav luksuz. Ukoliko oni misle da u ostatku Srbije žive zveri i sendvičari, šta će njima putevi i mostovi?

Premijerka Brnabić je istakla da se od opozicionih stranka mogu čuti samo poruke mržnje, pretnje i uvrede umesto političkog programa.

- Da li ste videli njihov plan do 2027. godine? Šta oni obećavaju, predlažu? Ne. Videli ste samo mržnju i laži. Mi smo rekli jasno - do kraja mandata sledeće Vlade, dakle 2027. godine - prosečna plata u Srbiji 1.400 evra, prosečna penzija 650 evra, minimalac 650e. To je naša politika - navela je Ana Brnabić.

Brnabić je zaključila da Srbiju čeka dalji prosperitet samo u jednom slučaju.

- Danas je u Mačvanskom okrugu nezaposlenost 8,2 procenta. Želimo da se u naredne 4 godine dokusiramo na ovaj deo Srbije, da dovedemo nove investitore, podignemo prosečnu platu. Ja obecavam da ćemo to uraditi, uspeli smo sa drugim okruzima u Srbiji, uspećemo i sa Mačvanskim. Sve ovo možemo ukoliko nastavimo da radimo i da se trudimo. Ukoliko Srbija ne stane! - izjavila je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija