• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

10:52

Ivković opleo po opoziciji - Oni si patrljci DOS-a kojima je jedini program napadanje predsednika! (VIDEO)

Informer

Politika

Ivković opleo po opoziciji - Oni si patrljci DOS-a kojima je jedini program napadanje predsednika! (VIDEO)

Podeli vest

Vređanje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića u cilju obeshrabrivanja građana da izađu na izbore kao i borbu SNS da očuva našu privredu i teritorijalni integritet, komentarisao je gost Info jutra, funkcioner SNS Branislav Ivković.

Funkcioner SNS Branislav Ivković istakao je da opozicija svojim vređanjem predsednika i izjavama da im nije bitno sa kim će ući u koaliciju pokušava da ogadi izbore građanima Srbije.

- Prirodno je da stranke koje žele da pridobiju poverenje građana izađu sa nekim jasnim predlozima i programom, kao i sa kadrovima koji imaju neku reputaciju iza sebe. Prvi put kada je neko iz opozicije imao hrabrosti da ode na televiziju koja nije N1, dobili smo ono da je njihov predstavnik što je dao devet ispita na prvoj godini, rekao šta misli o Kosovu i sankcijama Rusiji. Bojim se da će svojim pristupom ogaditi politiku građanima Srbije koji neće želeti da izađu na izbore. Po meni ovo su udarni izbori za Srbiju, jer iz Sarajeva koji je centar cele špijunaže, širili su one gluposti da Vučić ne zna ko mu je otac. U godini kad se predviđalo da ćemo se smrzavati nama je stiglo 4 milijarde dolara investicija. Predsednik je rekao da treba da istrajemo u borbi za KiM, Kurti je diktator koji ima cilj da istera Srbe sa Kosova. Marinika Tepić je rekla da hoće da pravi tehničku vladu i da uđu u koaliciju sa svima, time hoće da podmetnu kukavičije jaje narodu - rekao je Ivković.

Foto: Masha Bandjur

 

 

Ivković je dodao da je je današnja opozicija samo patrljak DOS-a koji se bavi udarima na predsednika zato što je svrgavanje Aleksandra Vučića njihov jedini cilj u odsustvu realnog programa.

- Znamo šta je radio Dragan Đilas i koliko je doprineo dok je bio na vlasti, a sada hoće da se vrati na istu. Malo je urađeno bilo što se tiče infrastrukture do 2012. i njihovog rezultata nema, oni na isti način pokušavaju da dođu na vlast kao DOS. Ko zna šta su ovi obećali da bi dobili finansije i došli na vlast. Ova opozicija je patrljak i ostatak DOS-a i bavi se udarom na predsednika Vučića, jer je jedini njihov program da žele da ga svrgnu i ništa više. Ponosan sam na našu vlast i državu zato što smo odbranili ustav i integritet zemlje. Sramota evropske zajednice i onih koji finansiraju našu opoziciju, je što se ne govori o želji Evrope da sruši Dejtonski sporazum i formira jedinstvenu  državu bez srpskog entiteta. Imamo poverenje u građane Srbije da prepoznaju šta se sve gradi i čini za državu. Opozicija je izdeljena na mnogo frakcija, na one koji bi priznali Kosovi i na one koji kao ne bi ili na one koji su za Zapad i one koji su za Rusiju - rekao je Ivković.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."
Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."

Muškarac (40) koji se sumnjiči da je u ponedeljak u poslepodnevnim satima u Čukarici, pastorka (5) tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet smešten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi veštačenja. Kako komšije ovog očuha iz pakla pričaju, oni su primetili Hitnu pomoć u dvorištu kuće i dečaka sa zamotanim rukama.

16.07.2024

21:50

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija