• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2024

23:27

Ponoševac zakukao na N1! Vučić preterano reagovao na rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Printscreen/Twitter/lazidetektor

Politika

Ponoševac zakukao na N1! Vučić preterano reagovao na rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Podeli vest

Duško Lopandić, fukncioner stranke Zdravka Ponoša bukvalno je zakukao na tajkunskim medijima zbog odbrane Srbije od strane predsednika Vučića u UN.

 "Mislim da je način na koji je reagovala vlast na Rezoluciju o Srebrenici jedna vrsta uznemiravanja javnosti. Ovo je sigurno preterana reakcija! Ono što su činjenice to su one presude, činjenica je da je to bio najveći masovni zločin od Drugog svetskog rata! To je bio zaista ogroman zločin oko koga ne treba da se diže ovakva prašina. Ana Brnabić najavljuje nastavak borbe, ne znam na koju borbu misle, da li na reviziju onih presuda, što je nemoguće, a i te presude su u korist Srbije. Za šta da se bore, da se rehabilituje Ratko Mladić, da imamo više murala po Beogradu, da osudimo još nekog ko baca jaja na te murale?"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija