• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2024

08:41

Islamistička Slobodna Bosna, opozicioni Danas i Kurti udružili snage: Od Vučića i Srbije prave regionalnog bauka kako bi ostvarili planove mrzitelja Srbije!

Marko Đoković/printscreen

Politika

Islamistička Slobodna Bosna, opozicioni Danas i Kurti udružili snage: Od Vučića i Srbije prave regionalnog bauka kako bi ostvarili planove mrzitelja Srbije!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna, opozicioni niskotiražni tabloid "Danas" i terorista Aljbin Kurti udružili su snage i udarili da predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sve sa ciljem da se od njega i naše zemlje napravi regionalni bauk kako bi se što lakše ostvarili podli planovi.

Naime, islamistička Slobodna Bosna prenosi reči Aljbina Kurtija koji je za albanske medije izjavio da je "Srbija mala Rusija  koja ima malog Putina - Aleksandra Vučića", a potom dodali, a "Srbija ima i malog Prigožina".

Foto: printskrin

 

Kurti je, potom, označio Srbiju kao pretnju za region i samoproklamovanu državu Kosovo.

Reči Kurtija preneo je i tajkunski "Danas" koji je izvukao deo u kom terorista govori da "mora da napravi takve vojne kapacitete i sposobnosti da napad Srbije učini bezvrednim".

Kako je "Danas" velikodušno preneo, on je u izjavi za albanski A2 CNN rekao da "Kosovo mora biti na oprezu jer trajna opasnost od Srbije nije otklonjena.

Foto: printskrin

 

Uzimajući u obzir koji mediji su se udružili, a da im je glavni akter Aljbin Kurti, postaje jasno da se iza svega krije namera da se Vučić i Srbija predstave kao remetilački faktor u regionu, te da tako kurtijevci i oni koji ih podržavaju naprave sebi alibi za svoje akcije i šiptarske planove koji sadrže anrisrpsku politiku i mržnju prema svemu što je srpsko.

Podsetimo, ekstremistična Slobodna Bosna je likovala zbog glasanja u UN i izglasavanja sramne rezolucije o Srebrenici, a samoproklamovana vlada Aljbina Kurtija već neko vreme najavljuje da će krenuti istim putem i tužiti Srbiju za genocid, koji je ponovo izmišjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija