• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2024

10:16

Plaši se susreta sa predsednikom Vučićem! Brnabić poručila: Kurti još jednom pokazao da ne želi dijalog!

Tanjug

Politika

Plaši se susreta sa predsednikom Vučićem! Brnabić poručila: Kurti još jednom pokazao da ne želi dijalog!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ne želi dijalog i da se plaši susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pošto ima slabe argumente.

Ana Brnabić je na televiziji Pink komentarišući početak nove runde dijaloga Beograda i Prištine kazala da misli da Kurti ne želi da primeni Briselski sporazum i formira Zajednicu srpskih opština.

"Ja mislim da je Kurti još jednom pokazao da ne želi dijalog, nema interesovanje da napravi iskorak da Srbi na Kosovu i Metohiji uživaju osnovna ljudska prava i nema nameru da formira ZSO", navela je predsednica Skupštine.

Po njenim rečima, Vučić ne izbegava te sastanke koliko god oni bili teški i neprijatni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija