• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2024

23:11

Bećiroviću ugrađen čip koji mu emituje "Vučić, Vučić, Vučić"! Stevandić: Opterećen je zato što je nesposoban

ATAIMAGES/reuters

Politika

Bećiroviću ugrađen čip koji mu emituje "Vučić, Vučić, Vučić"! Stevandić: Opterećen je zato što je nesposoban

Podeli vest

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić istakao je da će se predsedavajućem Predsedništva BiH Denisu Bećiroviću vrlo brzo kao bumerang vratiti kratkotrajni benefit koji ima od napadanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te da će biti odbačen od vlastitog naroda kome nudi siromaštvo umesto saradnje.

Povodom Bećirovićeve izjave da je "vreme da Vučić ostavi BiH na miru", Stevandić je istakao da najgori i najneuspešniji ljudi koji izazivaju ratove i sukobe napadaju one koji umiriju situaciju i koji su garanti mira na Balkanu.

- Ne znam da li je gospodinu Bećiroviću neko ugradio neki čip koji stalno emituje "Vučić, Vučić, Vučić"? On čim otvori usta mora prvo da izgovori "Vučić", a pošto ima negativan stav, onda se takmiči sam sa sobom da svaki put kaže nešto gore - rekao je Stevandić.

On je ocenio da je potpuna patologija to što je Bećirović toliko opterećen Vučićem.

- Bećirović je opterećen zato što je nesposoban, zato što nikad nije stvorio. Gde ste vi videli neku građevinu ili projekat koji je počeo Bećirović? Gde ste videli neku saradnju i konferenciju gde su se narodi pomirili, dogovarali, poput "Otvorenog Balkana", kao što je radio Vučić? - upitao je Stevandić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52