• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2024

09:25

Brnabić objavila sjajne vesti: Prosečna plata od 100.000 dinara bila Vučićeva vizija, to je uspeh svih građana

Tanjug

Politika

Brnabić objavila sjajne vesti: Prosečna plata od 100.000 dinara bila Vučićeva vizija, to je uspeh svih građana

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je zajednički uspeh svih građana Srbije to što je prosečna neto plata u našoj zemlji prešla cifru od 100.000 dinara.

Ona je gostujući u jutarnjem programu radio televizije Srbije rekla da misli da ne slavimo dovoljno naše ekonomske uspehe i dodala da je to bila vizija predsednika Republike Aleksandra Vučića i da je to dokaz da se svaki naporan rad isplati.

„Ono što je meni izuzetno važno i što mislim da ne slavimo dovoljno i ne ponosimo se time dovoljno, a zajednički je uspeh svih nas. To jeste bila vizija Aleksandra Vučića ali smo mi to svi zajedno, svi građani su to uspeli. Po prvi put u istoriji prosečna neto plata u Srbiji prešla je tu značajnu tačku od 100.000 dinara. To je neverovatna stvar. Treba svi da budemo presrećni i preponosni. Pokazalo se da se naporan trud isplati. Sledeći cilj je hiljadu evra prosečna neto plata, to će biti ja mislim početkom sledeće godine. Nastavljamo dalje da radimo. Kada je prosečna neto plata hiljadu evra, onda smo blizu tome da svima plate pređe 100.000 dinara“, rekla je Brnabić.

Ona je dodala da će nastaviti da radi na razvoju dijaloga u parlamentu i poželela mnogo sreća srpskim takmičarima na Olimpijskim igrama koje se svečano otvaraju večeras u Parizu. „Važno je da imamo kvalitetan razgovor u parlamentu, to jeste mesto gde treba da imamo debatu, prirodno je da budu uzburkane emocije ali je važno takođe da se okupimo oko stvari koje su od nacionalnog interesa. Ovom prilikom želim mnogo, mnogo sreće i uspeha našim olimpijcima u Parizu“, rekla je predsednica skupštine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!
Politika

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da je očekivala da tokom skupštinske rasprave proteklih dana bude više reči o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, istorijski značajnom dokumentu koji je posvećen miru i stabilnosti, a ne o nekim temama van dnevnog reda.

26.07.2024

09:06

sledeća vest

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija