• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

21:15

Ministar Dačić: Lažeš, Borise Tadiću

ATAIMAGES

Politika

Ministar Dačić: Lažeš, Borise Tadiću

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić odgovorio je Borisu Tadiću povodom njegove izjave, jasno mu poručivši da laže.

“Povodom izjave Borisa Tadića, želim jasno da ponovim, lažeš, Borise Tadiću! 

Miodrag Rakić mi je jasno i precizno preneo da je nalog Predsedništva meni i direktoru policije da ni po koju cenu učesnici skupa ne smeju da dođu do zgrade Radio-televizije Srbije, kao i da se upotrebe sva sredstva prinude prema svim učesnicima skupa. 

Čak su upotrebljeni i gumeni meci, a Žandarmerija je brutalno intervenisala, od čega je nastradao Ranko Panić. 

Direktor policije mi je prenosio kakve naredbe dobija od Rakića, koji ga je prilikom intervencije pitao i gde je vodeni top. 

Zbog svega toga, zbog tvoje naredbe, četiri godine nisam razgovarao sa Aleksandrom Vučićem, koji je sa pravom bio ljut, jer je i on, kao jedan od vođa opozicije, bio pretučen,” izjavio je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija