• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2024

21:59

Samo traže povod za novi Peti oktobar! Knežević jasan: Srbija je slobodna i demokratska zemlja koja garantuje pravo protesta

Olga Gracun

Politika

Samo traže povod za novi Peti oktobar! Knežević jasan: Srbija je slobodna i demokratska zemlja koja garantuje pravo protesta

Podeli vest

Lider Srba u Crnoj Gori Milan Knežević gostujući u Specijalnom programu Informer televizije govorio je o propalim Šolakovim i Đilasovim protestima.

- U Srbiji se samo traži povod za neki novi 5. oktobar. Prošle godine su, nažalost, bili neki drugi razlozi, pretprošle treći. Razlozi su različiti, ali su akteri isti. Ovo što se večeras desilo ja nisam ni znao da je protest. U svakom slučaju, Srbija je slobodna i demokratska zemlja koja garantuje pravo protesta - rekao je Knežević.

Potom je istakao da bi naša zemlja postala deo Evropske unije onog momenta kada bi uvela sankcije Rusiji i priznala nezavisnost naše južne pokrajine KiM.

- Mene zabrinjava što je pojačana ta neka aktivnost pokušaja destabilizacije otkako su otkrivena neka nalazišta dragocenih minerala. Da je Srbija kojim slučajem priznala takozvano Kosovo i uvela sankcije Rusiji, sutra bi ušla u Evropsku uniju. Ne bi bilo nikakvih poglavlja niti ispunjavanja bilo čega- istakao je Knežević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija