• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2024

22:36

Miloš Terzić: Boris Tadić i Miloš Jovanović pokazuju patološku mržnja prema Vučiću, jer ništa drugo nisu sposobni da ponude narodu

Peđa Milosavljević

Politika

Miloš Terzić: Boris Tadić i Miloš Jovanović pokazuju patološku mržnja prema Vučiću, jer ništa drugo nisu sposobni da ponude narodu

Podeli vest

Jedino što su Boris Tadić i Miloš Jovanović pokazali jeste patološka mržnja prema Vučiću, jer ništa drugo nisu sposobni da ponude narodu, saopštio je danas član Predsedništva SNS Miloš Terzić.

"Radi se o dva najveća nesposobnjakovića i lažova na političkoj sceni Srbije, kojima ama baš niko od Srba na Kosovu i Metohiji ne bi ni dobar dan rekao. Doduše za sve gadosti koje su izgovorili, po ramenu bi ih potapšao isključivo Aljbin Kurti i rekao jedno veliko bravo.

Nemaju ni jedan predlog, ali zato i jedan i drugi otvoreno pokazuju svoje drugosrbijansko lice, dok ravnaju svoje stavove sa teroristima iz Prištine, kojima su svojevremeno sa pozicije vlasti i moći omogućili da izađu iz srpskih zatvora i vrate se u Prištinu sa osmehom i sa uzdignuta dva prsta, i to zarad otopljavanja odnosa sa Zapadom. Zaslugom umišljenog Tadića i samozaljubljenog Jovanovića, upravo su ti isti teroristi sproveli pogrom 2004. godine, koji su najveće kukavice poput Tadića i Jovanovića samo nemo posmatrale.

Kosovo i Metohiju su nam otimali u njihovo vreme, a preko noći je više od 85 država članica UN priznalo nezavisnost lažne države, posle kraha pregovora u Beču. Ni Tadić ni Jovanović tada nisu ni hteli ni smeli da donose konkretne mere za zaštitu Srba na KiM, kao što to sada čini Aleksandar Vučić, već su se svojski trudili da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti, tako što su svoje izaslanike slali po ambasadama koji su poput Borka Stefanovića moljakali da se samoproglašenje nezavisnosti odloži, kako bi Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke.

Izmeštanjem pregovora o KiM iz UN na teren EU, dovođenjem Euleks misije pod okriljem EU, šarlatani poput Tadića i Jovanovića, napravili su nam katastrofu koja predstavlja čin čistog diletantizma i izdaje, sa ciljem da od tzv. Kosova naprave našeg novog komšiju, po istom obrascu kako su to Tadići i Jovanović u tandemu činili sa Crnom Gorom. Njihova nepočinstva morao je da ispravlja Aleksandar Vučić i uspeo je da promeni sliku o KiM u UN zbog čega sada zahvaljujući kampanji otpriznavanja, imamo većinu zemalja koje su uz Srbiju i koje ne priznaju lažnu državu.

Sramotno je ono što rade i što se pridružuju propagandnim lažima Aljbina Kurtija, ali ništa drugo od onih koji su vlast otimali i menjali na ulici i koji po svoja mišljenja idu u strane ambasade ili ih goste u centralama svojih kombi stranaka, nismo mogli ni da očekujemo. Srbi sa KiM znaju da je Vučić uz njih i da ćemo svim raspoloživim sredstvima uz konkretan i jasan plan i program delovanja koji smo predstavili građanima, odbraniti naš narod, naše nacionalne vrednosti na KiM i da im se nikada više neće ponoviti pogromi i poniženja koja su doživeli za vreme Tadića i Jovanovića, jer Srbija i Vučić to neće dozvoliti", stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)
Live TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)

Dragan Đilas već deset godina kontroliše skoro sve manje stranke, što novcem, što uticajem. Kontroliše kompletnu garnituru opozicionih medija, a svako ko mu se suprostavi biva satanizovan u njima. Da li je on "crna rupa" opozicije? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" su govorili direktorka "Studija B" Ivana Vučićević, poslanik Srpske napredne stranke Radoslav Milojičić Kena i predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić.

15.09.2024

20:00

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija