• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2024

11:52

Vučić čestitao rođendan SNS: Kao ponosni član očekujem još mnogo toga dobrog, da nastavi da menja Srbiju

Tanja Andric

Politika

Vučić čestitao rođendan SNS: Kao ponosni član očekujem još mnogo toga dobrog, da nastavi da menja Srbiju

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas 16. rođendan Srpske napredne stranke (SNS) svim članovima i predsedniku SNS-a Milošu Vučeviću uz poruku da, kao ponosan član, očekuje još mnogo toga dobrog od ove stranke.

- Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka. Želim da svim članovima stranke, predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan i da im kažem da kao ponosni član te stranke još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji - rekao je Vučić.

On je čestitao svim članovima SNS-a na svemu što su uradili i na tome što su promenili lice Srbije.

- Želim da čestitam svim članovima SNS-a na svemu što su uradili i na onome što su odbacili one koji su bili veoma loši i na onome što će protiv takvih umeti da se bore u budućnosti, ali pre svega na tome što su promenili lice Srbije, što danas živimo neuporedivo bolje kao građani, što su nam plate i penzije mnogo veće, što smo izgradili mnogo puteva, mnogo bolnica, pruga, škola... Zbog toga što smo, na kraju krajeva, dobili investicioni rejting, ali pre svega zbog toga što Srbija danas vodi nezavisnu, suverenu i slobodarsku politiku - rekao je Vučić.

On je istakao je ponosan što se Srbija nalazi na svom evropskom putu, ali neguje i najbliže prijateljske odnose sa svojim prijateljima na Istoku - Kinom, Rusijom i svima drugima.

- Ta politika ide na ponos svim građanima Srbije, a od SNS-a očekujem pobede i ubuduće, da sebe menja, ali i da nastavi da menja Srbiju - istakao je Vučić. 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice - imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)
Moda i lepota

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice - imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)

Tara Rid, nekadašnja omiljena glumica poznata po svojoj izvanrednoj lepoti, danas je predmet brige širom sveta zbog svoje prekomerne mršavosti. Ova holivudska zvezda, koja je osvajala srca publike svojim šarmom i predivnim osmehom, sada izaziva zabrinutost među fanovima i ljubiteljima filma. Kako su se poslednje fotografije pojavile u javnosti, mnogi se pitaju o njenom zdravlju i uzrocima drastičnih promena u izgledu.

21.10.2024

13:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27