• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. S.

20.10.2024

16:42

Ko se samo ovoga setio na Zlatiboru? Neko je tako i smršao!

N.S.

Vesti

Ko se samo ovoga setio na Zlatiboru? Neko je tako i smršao!

Podeli vest

Zlatibor je jedna od najprimamljivijih turističkih destinacija za odmor, a iako se mnogi žale da je planina pretvorena u gradilište, gosti i te kako mogu da uživaju u njenim čarima. A i da skinu kilažu!

Na oko desetak minuta hoda iz centra Zlatibora pruža vam se prilika da okusite prirodu i prihvatite pravi planinski izazov - pešačenje uz uspon oko kilometar, dva... 

I to nije sve, pored kućica za kokice i osveženje, meštani ove popularne planine dosetili su se pa su stavili vagu za merenje - da se izmerite pre uspona a i kad se vratite! Zato je ova trasa, čini se, još zanimljivija za šetače.

Foto: N. S.

Pre uspona na brdo stoji vaga za merenje

Novosađanka Dunja koja je bila "hrabra" da stane i izmeri se kaže da zna da je to "fore radi", ali priznaje da joj je bilo primamljivo.

 

Foto: N. S.

Pa pravac - brdo!

 

- Ovde sam sa sestrom i delimično je i ova vaga uticala da krenemo uzbrdo. Trebalo nam je malo više od pola sata velikom uzbrdicom, nešto manje nazad. Kada smo pogledale na pametni sat prikazivao je da smo potrošile 800 kalorija - kaže kroz smeh ova Novosađanka i dodaje da su se izmerile i kad su se vratile.
 - Da ne pričamo sad o kilaži Možda bi nam trebalo malo više šetnje po zlatiborskim brdima - smeje se ova devojka dok vadi sitne pare i ostavlja u činijicu koja stoji pored vage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI