• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

10:45

Žuti se dele kao amebe! Opozicija lažima pravda svoj predstojeći izborni neuspeh! (VIDEO)

Pedja Milosavljević, Masha Bandjur

Vesti

Žuti se dele kao amebe! Opozicija lažima pravda svoj predstojeći izborni neuspeh! (VIDEO)

Podeli vest

Prljavu kampanju opozicije protiv predsednika Vučiča i frustraciju koja među njima vlada zbog gubitka poverenja građana, analizirali su gosti Info jutra, narodna poslanica Biljana Pantović i Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost.

Narodna poslanica Biljana Pantović navela je da građani vide dostignuća politike predsednika Vučića u vidu novog Prokopa, domova zdavlja i autoputeva nakon čega sami izvalče zaključak ko više radi za Srbiju.

- Građanima je jasno da opozicija ne nudi ništa i da im je jedini cilj da dođu na vlast, čija je kampanja zasnovana na mržnji. Da imaju neku ideologiju ne bi sedeli za stolom sa desničarima i Marinika Tepić ne bi pravila koaliciju sa Zavetnicima. Odgledala sam onaj njihov film u kome vređaju porodicu Aleksandra Vučića i vidi se frustracija time što on uživa poverenje građana. Ljudi prate medije i ko je šta izgovorio i svi iz Đilasove opozicije su bili na vlasti i građanima je jasno da im ništa nisu ostavili, a onda se građani osvrnu i vide novi Prokop, autoputeve, domove zdravlja i fabrike i onda to uporede. Korišćenje najveće tragedije u političke svrhe, građani im nisu zaboravili za šta će ih kazniti na predstojećim izborima. Oni već sebi prave alibi jer znaju šta građani misle o njima i zato pominju to kako su izbori pokradeni, da bi pravdali svoje izlaženje na ulice - rekla je Pantovićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost istakao je da je DS proizveo brojne stranke koje su se delile, a sada se ponovo sastaju što je jasan pokazivač da su se jedino delili zbog ličnih interesa.

- Opozicioni blok je u svoju kampanju u maju koristeći tragediju stradale dece, građani mogu da ocene da li će da glasaju za napredak koji im nudi predsednik Vučić ili za opoziciju bez programa koja se ujedinila samo u cilju rušenja vlasti. Oni koji sa opozicijom hoće da sarađuju su ti kojima su puna usta Kosova i Rusije, a cilj im je da se domognu državnog novca i novih funkcija. Voleli Vučića ili ne, nije moguće pobeći od autoputeva, fabrika i infrastrukture koju je podigao. Demokratska stranka je proizvela brojne stranke sa kojima se ujednjuju pa se postavlja pitanje zašto su se delili, a delili su se zbog ličnih interesa. Građani vide da su im novčanik i kućni budžet puniji nego što su bili ranih 2000-tih, uništene privrede i hapšenih ministara zbog brojnih malverzacija. Sposobnošću predsednika Vučića postaje lider u ovom delu Balkana, što neki pokušavaju da destabilizuju - rekao je Simić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija