• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2023

18:47

Terzić: Đilas i Ponoš su jedino poznati po uništavanju vojske i države

printscreen

Vesti

Terzić: Đilas i Ponoš su jedino poznati po uništavanju vojske i države

Podeli vest

Pored toga što su istina i činjenice na našoj strani, stvar kućnog vaspitanja je ne pljuvati svoju zemlju i prebacivati krivicu na Srbiju zbog zločinačkog bombardovanja naše zemlje u režiji NATO 1999. godine, rekao je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

- Upravo je to ono što hrvatski državljanin i NATO sluga Zdravko Ponoš ne poseduje, te je shodno tome uvek spreman da u skladu sa naredbama koje dobija u srbofobnim ambasadama, ravna stavove sa stavovima političkog Sarajeva, Zagreba, Aljbina Kurtija i ostalih srbomrzaca uz dobro poznatu antisrpsku retoriku - rekao je Terzić i dodao:

- Sve bi dao najveći NATO sluga, samo da se Aleksandru Vučiću na bilo koji način zabrani političko delovanje, jer je svestan da ga autošovinisti poput njega Đilasa i Marinike na izborima nikada neće pobediti i da će Srbija 17-og decembra izabrati siguran put u budućnost uz odbranu srpskih državnih i nacionalnih vrednosti na KiM i u Republici Srpskoj, što jedino može da garantuje upravo Vučić i tim Srpske napredne stranke. Dok Vučić radi, gradi i podiže srpsku državu uz realizaciju važnih projekata, na čiji smo završetak zbog morali da čekamo decenijama, baš poput Hrama Svetog Save, Ponoš i lažni elitisti iz beogradskog kruga dvojke svoju kampanju su sveli na ogoljenu mržnju prema Vučiću i na beskrupulozne napade na njegovu porodicu. U principu ništa drugo, ne znaju i ne mogu da ponude, osim uništavanja i razvaljivanja srpske vojske i države po čemu su lopovi i kriminalci poput Ponoša i Đilasa najpoznatiji. Da su se oni išta pitali Hram Svetog Save nikada se ne bi ni završio, Beograd bi ostao jugoslovensko leglo bez razvojnog projekta "Beograd na vodi", ali i bez spomenika rodonačelniku srpske države Stefanu Nemanji. A toliko voljeni šesti oktobar im je svanuo kada su nas ostavili bez armije, industrije i izlaza na more. Ponoš je uz podršku Vlada koje je činio i SPS sprovodio katastrofalnu reformu vojske i oterao više od 30.000 vojnih lica koji su branili ovu zemlju na ulicu, a vrhunac ludila i ponižavanja naroda od strane bivšeg lopovskog režima doživeli smo 2008. kada su samo deset dana nakon formiranja Vlade sa SPS, na Ognjenu Mariju izručili Radovana Karadžića u Ševeningen, a zatim na mirnim protestima protiv izručenja onih koji su branili Srbiju, ubili Ranka Panića. Da će se svi udružiti protiv Vučića samo ukoliko budu imali priliku, da imaju podršku stranih obaveštajnih agencija, da sastanče u stranim ambasadama gde im daju novac i šakom i kapom, kako bi sproveli uličnu revoluciju, to sve znamo. I baš zbog toga, ne treba nam nikakav povratak u to tamno vreme i ružnu prošlost. Srbija to ne da!  Jednom su lopuže i politikanti poput Ponoša i Đilasa, zarad stanova na Vračaru prevarili građane Srbije i nikada više. Zato 17-og decembra Srbija ne sme da stane, a jedina garancija za tako nešto jeste glas za Srpsku naprednu stranku koju svojom mudrošću i državotvornom politikom personifikuje Aleksandar Vučić - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija