• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2024

08:48

Francuz kako vetar duva - danas jedno, sutra drugo! Aleksić pokopao Miloša Jovanovića: On vara narod!

Insajder

Vesti

Francuz kako vetar duva - danas jedno, sutra drugo! Aleksić pokopao Miloša Jovanovića: On vara narod!

Podeli vest

U emisiji "Utisak nedelje" na tajkunskoj televiziji Nova S lider Narodnog pokreta Srbije (NPS) i poslanik Miroslav Aleksić dokazao je da lider Nove DSS Miloš Jovanović priča danas jedno, sutra drugo.

Aleksić je pokopao lažnog patriotu Miloša Jovanovića Francuza i njegov lažni bojkot izbora rekavši da je samo pre četiri godine izjavio da je bojkotovanje izbora neodgovorno i da ne donosi rezultate, dok danas bojkotuje Beogradse izbore, dok na lokalnim izborima u Srbiji učestvuje. 

- Izborni uslovi 2. juna nikako neće biti gori od izbornih uslova iz decembra, prvi put je u istoriji kompletna Misija OEBS-a tu da posmatra lokalne izbore, usvojen je zakon koji zabranjuje glasanje onima koji su promenili prebivalište, neki su birači vraćeni, nekoliko desetina hiljada njih... A g. Jovanović je 2020. godine, kad je cela opozicija bojkotovala sve izbore, govorio da je "bojkot neodgovoran kao glasanje za Belog Preletačevića" - rekao je Aleksić, a na to se nadovezao Radomir Lazović: 

- G. Jovanoviću, Vi ste rekli 2020. da je "bojkot neodgovoran i da ne može da dâ rezultate"!

 

 

- Takođe, moram da se zahvalim i gospodinu Jovanoviću zato što zajedno učestvujemo u lokalnim kampanjama, ja sam danas bio u Smederevskoj Palanci gde je lista DSS-a zajedno sa nama, ista je situacija i u Novom Sadu, Čačku, g. Marsenić iz DSS-a je imao govor u Bujanovcu gde smo zajedno na listi...i mene sad g. Jovanović naziva ovcom za šišanje jer izlazimo na izbore u Beogradu! Crvene linije su pređene u napadima jedni na druge! Dakle, stranka g. Jovanovića ne bojkotuje izbore po gradovima u Srbiji, osim u Beogradu!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija