• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

10:37

OTKRIVAMO TAJNU ISHRANE MEGAN MARKL! Uvek započinje dan sa ISTIM NAPITKOM, a za desert pravi SLATKI hleb od BANANE

Ljubav

OTKRIVAMO TAJNU ISHRANE MEGAN MARKL! Uvek započinje dan sa ISTIM NAPITKOM, a za desert pravi SLATKI hleb od BANANE

Podeli vest

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl poznata je po svojoj ljubavi prema hrani, kuvanju i zdravlju. U periodu od 2014. do 2017.godine Magan je imala blog "The Tig" koji je bio posvećen životnom stilu

Predstavljamo vam kako izgleda tipičan obrok vojvotkinje od Saseksa.

DORUČAK

Ovsena kaša sa bananom

Tokom svoje glumačke karijere, Megan Markl je govorila da započinje dan toplom vodom sa limunom. Prema pretvhodnom istraživanju navodi se da topla voda sa limunom može da pomogne pri varenju.

Njena činija za doručak je puna vlakana, a kaša se sastoji od bademovog ili sojinog mleka, sa bananama i sirupom. 

RUČAK

Tost sa avokadom

Megan više voli da se drži biljne hrane za ručak, pošto je ranije otkrila da pokušava da jede veganski tokom nedelje, a zatim da "ima malo više fleksibilnosti" vikendom, piše Eatthis.com

Megan voli da jede tost od avokada i čak ga je poslužila svom šminkeru tokom popodnevnog čaja koji je priredila 2019.godine.

Foto: Mark Large/AP

Megan Markl

Kada odseda u hotelima, ona menja ishranu tako što uzima tosta od avokada uz poširano jaje na vrhu, čime povećava unos proteina. Megan je takođe otkrila svoju naklonost prema začinjenoj biljnoj kinoi, koju jede kao prilog ili uz salatu.

Kada ne jede biljni obrok, Meganin ručak je riblji takos sa ribom na žaru, paprikom i lukom. 

UŽINA

Tokom dana Megan gricka hranu koja joj daje energiju. 

Neke od njenih omiljenih grickalica su šargarepa i humus, jabuke sa puterom od badema, čips od kelja i puding od čia semena — za koji je jednom rekla da pravi na nedeljnoj bazi. Čia semenke su bogate antioksidansima koji pomažu u snižavanju krvnog pritiska, dok je utvrđeno da njihov sadržaj vlakana poboljšava holesterol.

Foto: Shutterstock

Piletina

Kako bi izbegla da se popodne oseća usporeno, Megan je rekla da uzima zeleni sok sa keljom, spanaćem, jabukom, limunom i đumbirom.

 - Zeleni sok je za mene filozofija hrane kao leka - rekla je ona.

VEČERA

Megan za večeru jede pečenu piletinu.

Poznato je da su Megan i Hari kuvali zajedno tokom 2017. godine kada ju je on zaprosio, pa je piletina jedan od njihovih omiljenih obroka.

DESERT

U intervjuu za Best Health iz 2018. rekla je:

 - Pošto radim na način na koji radim, ne želim da se ikada osećam uskraćeno. Nije to dijeta, nego životni stil ishrane.

Slatka poslastica koju Megan voli da pravi je domaći hleb od banane.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17