• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

25.06.2024

12:43

"Orlovi", učinite ponosnim ovaj napaćeni narod! Slavni glumac se oglasio iz Danske, ovaj igrač ga je rasplakao!

Profimedia/Reuters

EURO 2024

"Orlovi", učinite ponosnim ovaj napaćeni narod! Slavni glumac se oglasio iz Danske, ovaj igrač ga je rasplakao!

Podeli vest

Slavni srpski glumac Slavko Labović, koji od pete godine živi u Danskoj i tamo radi pa ga možete gledati i na Netfliksu", oglasio se za Informer uoči večerašnjeg meča.

Srbija i Danska sastaju se u 21.00 (RTS 1, Arena 1 premijum), a naši momci se bore za osminu finala Evropskog prvenstva.

Labović se najpre osvrnuo na glavne razlike između srpskih i danskih fudbalera, kada je mentalitet u pitanju, a našima poručio da se bore za državu.

 

 

- Danski fudbaleri su tako vaspitani i zato imaju taj timski duh i mentalitet. Oni su spremni na ličnu žrtvu u korist ekipe. Vlada neko nepisano pravilo "kod njihovog selektora, da je taj timski duh jednostavno neophodno imati, da bi mogli doći u obzir da konkurišete za tim. Zato se svaki potencionalni egoizam od strane bilo kog igrača doživljava sa velikom nelagodom i kritikom! I to od selektora, i publike i štampe. Kod nas, u našem timu, to nažalost nije slučaj. Naši igrači su svetski i ako pojačaju patriotizam i ljubav biće nezaustavljivi i rušiti pred sobom sve. Poručio bih im da se ne bore za karijere, one su izvesne i sigurne, nego da našem ugroženom i napaćenom narodu daruju trenutke ponosa i nacionalnog dostojanstva - poručuje Labović.

Foto: Starsportphoto

 

Poznati glumac, naravno, hvali naše fudbalere bez obzira na to što ima razlika u odnosu na Dance.

- Uprkos činjenici, da mi imamo fantastične igrače koji su iznad danskih pojedinaca, po mom mišljenju nedostaje nam jedan viši stepen zajedničkog borbenog duha. Žalim za tim i nadam se da će naš uvaženi selektor uspeti da fudbalerima objasni važnost zajedničkog borbenog duha kako bi im zalupalo srpsko srce u grudima. - dodaje Labović.

On dodaje da po dosadašnjim rezultatima nema utemeljenja za optimizam, ali da veruje u "orlove".

- Sudeći i po dosadašnjim  rezultatima ne postoji neko realno utemeljenje za optimizam... Ali, srećom, niti su prošlost, a još manje statistika merodavni za budućnost, tako da moramo, i želim da ovom prilikom pozovem sve nas da ipak budemo optimisti i da svim srcem podržimo i da navijamo za naš nacionalni tim! Ko se nada taj veruje, a ko veruje taj zna - jasan je Labović, glumac rođen u Crnoj Gori.

Foto: EPA Images

 

 

Posebno je oduševljen Strahinjom Pavlovićem.

- Moram vam reći, da ima posebno jedan igrač, koji se tako vatreno bori, toliko nesebično žrtvuje do poslednje kapi svoje snage, iz kojeg eksplodira najčistiji patriotizam, da me toliko oduševi i pomeri i natera suze. To je takav jedan sportista, čovek i patriota, da je uzor svima! Počevši od ostalih saigrača, pa do cele naše omladine - dodaje dramski umetnik.

Osvrnuo se i na selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Najlakše je kritikovati ljude, a malo ko od tih kritičara ima mašte i mozga, da se na trenutak stavi u njegovu situaciju. Apsolutno je van svake sumnje da je Piksi veliki patriota i čovek velikog srca. On se bori kao lav i zato ima moje veliko poštovanje. Njemu nimalo nije lako, pod žestokim je pritiskom sa mnogih strana. Mislim da veoma emotivno i teško doživljava svaki nezadovoljavajući rezultat svog tima - zaključuje Labović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mitar, Sergej, Tadić... Koga će Srbija večeras da slavi? (ANKETA)
EURO 2024

Mitar, Sergej, Tadić... Koga će Srbija večeras da slavi? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće večeras od 21.00 čas protiv Danske ključnu utakmicu za plasman u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Izabranicima Dragana Stojkovića Piksija potrebna je pobeda da bi sa sigurnošću prošli u osminu finala. Postavlja se pitanje ko bi mogao da bude junak utakmice.

25.06.2024

11:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija