• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

05.05.2018

09:42

SKANDAL U NAJAVI NA "MARAKANI"! Spartak zbog sudije protiv Zvezde igra s rezervama i omladincima!

Fudbal

SKANDAL U NAJAVI NA "MARAKANI"! Spartak zbog sudije protiv Zvezde igra s rezervama i omladincima!

Podeli vest

Rukovodstvo i stručni štab Spartaka odlučili su da protiv Crvene zvezde izvedu rezervni tim u kojem će biti i neki od omladinaca ovog kluba

Ponovo bura u Superligi! Razlog za ovakvu odluku Subotičana je što će pravdu na "Marakani" deliti arbitar Bojan Nikolić.

- Kad smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu - rekao je za Žurnal sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski.

On je istakao da je razlog za ovakvu odluku meč narednog kola protiv Radničkog u Subotici.

- Utakmica protiv Nišlija za nas je najvažnija i ne želimo da u duelu sa šampionom izgubimo igrače za presudan okršaj. Možda je mogao na teren i roviti Mile Savković, ali bolje je da i njega odmorimo - dodao je Dunđerski, najavivši da će šansu protiv Zvezde dobiti igrači sa manjom minutažom i oni iz omladinskog pogona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
simpatick

pre 6 godina

Zamislite kakve bi price bile od glodara da ZVEZDA vec nij eosvojila titulu ??? :) SAMPIONIIIII

Gangula

pre 6 godina

Seres,vidi samo vase tekme...penali i crveni kartoni protivnickim igracima,kladionice sve cuvaju mozes da vidis sve.

AS

pre 6 godina

ZNAJU DA NEMAJU ŠANSE U BILO KOM SASTAVU PA KALKULIŠU.

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija