• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

18.07.2024

12:00

Preokret! Srbiji nije rekao "ne", Jović sve objasnio

Starsportphoto

Olimpijske igre

Preokret! Srbiji nije rekao "ne", Jović sve objasnio

Podeli vest

Navijači mogu da odahnu, Stefan Jović nije završio karijeru u košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

Iskusni plejmejker se ovog leta neće sa "orlovima" boriti za medalju na Olimpijskim igrama u Francuskoj. Dobra vest - to ne znači kraj. 

Selektor Svetislav Pešić je nedavno pričao o tome da mu je Stefan posle Svetskog prvenstva rekao da nije spreman da igra. On je u intervjuu za Blic otkrio detalje razgovora sa selektorom i zašto sada pauzira. 

Nisam mu rekao, i to je jedna stvar, sedeli smo, pričali, i ja sam mu rekao, "kouč, ja mislim da je to to što se tiče sledećeg leta". Nisam se oprostio od reprezentacije kao što su svi mislili, kao što svi pišu u poslednje dve nedelje. Jednostavno, želim da budem tu sa roditeljima i to je jedini razlog zašto nisam ovog leta tu. I onako, uz čašicu vina mi je rekao, "nemoj sada da mi to govoriš u ovom trenutku". Rekao sam: Ja se izvinjavam, ali samo da znate da sledeće leto neću biti tu. Kasnije je moja supruga bila na toj vrućoj stolici, i onda je krenula priča o vraćanju Stefana celog ovog leta. Isto je išla cela priča, ali sam prelomio da ovo leto budem ovde i to su jedini razlozi -  rešio je Jović sve dileme. 

Foto: Starsportphoto

Stefan Jović nije rekao zbog reprerentaciji Srbije

 

Nadamo se da će nacionalni tim sa Jovićem u ekipi igrati na narednom velikom takmičenju.

- Iskren da budem, kad je reprezentacija u pitanju, nikad nisam rekao "ne" i nisam pomišljao. Ova priča sad je isto bila dosta čudna za mene, da me nema na spisku, tako da, za sve što bude u budućnosti tu, ako fizički mogu da budem od koristi, ja ću biti tu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija