• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

14:15

Izvesna Olivera vara ljude, zarađuje novac na račun dece: Miljana razotkrila šemu prevare (VIDEO)

pexels.com

Društvo

Izvesna Olivera vara ljude, zarađuje novac na račun dece: Miljana razotkrila šemu prevare (VIDEO)

Podeli vest

Izvesna Olivera već nekoliko godina vara ljude putem interneta, zarađuje na račun dece, tvrdi tiktokerka Miljana.

Naime, na prevaru je upozorila korisnica Tiktoka Miljana Crnogorac.

- Nasela sam nekako, ne pitajte kako, na jednu ženu koja radi prevaru, očigledno već dve, tri godine unazad. Stavlja da prodaje dečije igračke, nešto što ne prodaje - počela je priču ona.

Navela je da ljudi uplate pare unapred verujući da je profil u redu.

- Tako je stotinak žena već zeznula. Iz tog razloga vam se javljam zato što sam došla do informacije da je žena iz Vršca, jako bi mi značilo da ako je neko poznaje lično i zna gde živi da mi javi, obećavam vam neću ništa osim što ću izvući sve naše pare nazad i uplatiti u dobrotvorne svrhe - navela je ova Tiktokerka.

@miljana.crnogorac

Olivera Petrović, žena koja je uzela gomilu para od mama koje su uzimale igračke od nje. ♬ original sound - Miljana Crnogorac

Kaže i da nije problem u 4.000 dinara, već u tome što neko na račun dece zarađuje.

- Kao što su mi ukrali kolica pa vratili tako ću vratiti i ovih 4.000 dinara. Ali ajde da mi pomognete da nađem što je pre moguće - zaključila je ona.

U komentarima ispod njenog video-snimka javljalo se još prevarenih majki.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija