• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2024

13:56

Kejt Midlton strogo zabranila da je deca posećuju u bolnici! Razlog je i više nego tužan, jednu stvar nikako nisu smeli da vide

profimedia

Zanimljivosti

Kejt Midlton strogo zabranila da je deca posećuju u bolnici! Razlog je i više nego tužan, jednu stvar nikako nisu smeli da vide

Podeli vest

Kejt Midlton, voljena britanska princeza, striktno je zabranila da je deca posećuju u bolnici, a za to je imala i više nego opravdan razlog.

Priča o zdravstvenom stanju Kejt Midlton počela je 17. januara, za javnost, jer je tada Kensingtonska palata saopštila da je princeza od Velsa 16. januara imala unapred planiranu operaciju abdomena. Tada je navedeno da će Kejt boraviti u bolnici tri do četiri nedelje, što je mnoge zabrinulo, ali i sa razlogom jer se neposredno posle toga otkrilo da princeza boluje od raka.

Foto: profimedia

 

Kensingtonska palata je držala Kejtinu bolest pod velom tajne, podalje od javnosti, sa ciljem da obezbedi stabilnost njihovoj deci, princu Džordžu, princezi Šarlot i princu Luiju. Prema rečima jednog pomoćnika, Kejt Midlton je bila odlučna da bude iskrena sa decom i saopštila mi je vesti na način na koji oni vesti mogu najbezbolnije da prime.

Kejt zabranilla da je deca posećuju u bolnici

Ipak, princeza je bila izričita kada je u pitanju bila poseta dece dok je ležala u bolnici.

Poslednji izveštaji Kejti Nikol iz Vanity Fair-a daju uvid u to zbog čega je Kejt odlučila da deca ne dolaze u bolnicu.

- Nije želela da je deca vide u pidžami, dok je bila spojena na monitore i cevi - piše Nikol.

Umesto toga, svakodnevno je s njima razgovarala telefonom i putem video-poziva.

Foto: EPAimages

 

Ovim je Kejt sprečila da njena deca dožive traumu i da im u sećanju zauvek ostane tužna slika njihove majke kako leži u bolničkom krevetu.

- Stvari su kod kuće bile toliko normalne da je Džordž igrao ragbi utakmicu protiv druge škole dok je Kejt bila u bolnici - rekao je njihov porodični prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija