• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

16:22

Ako dobijete ovakvu poruku, odmah je obrišite: Kruži nova prevara u Srbiji, nude zaradu od 130.000 dinara!

Shutterstock

Društvo

Ako dobijete ovakvu poruku, odmah je obrišite: Kruži nova prevara u Srbiji, nude zaradu od 130.000 dinara!

Podeli vest

Pojedini građani Srbije ovih dana ponovo dobijaju poruke prevare na internetu od strane kompanije koja navodno zapošljava radnike i obećava zaradu od čak 130.000 dinara, a sve što je potrebno je da kliknete na link u poruci i verovatno im ostavite svoju ušteđevinu.

Poslednjih nedelja gotovo da ne postoji korisnik neke mobilne mreže u Srbiji koji nije primio SMS poruku sumnjivog sadržaja da mu je dostavljen paket koji mora da preuzme, ali je upisana pogrešna adresa, ili primamljiva ponuda za posao.

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo novo upozorenje na prevaru koja kruži, a reč je o ponudi za dobru zaradu od strane strane kompanije. Poruka je napisana ćirilicom, a korisnik koji je dobio napisao je:

Foto: printscreen moj beograd

 

- Onlajn prevare sa pozivnim brojevima iz Afrike. Pazite se, blokirajte i prijavite - piše u objavi sa sadržajem poruke:

- Mi smo Trip Hotel Services LID. dobro vođena kompanija, a mi zapošljavamo. Posao je jednostavan, traje samo pola sata dnevno, nema vremenskog ograničenja, a može se obaviti od kuće pomoću mobilnog telefona ili računara. U toku rada možete zaraditi do 139.000 dinara, a sve uplate će biti izmirene istog dana. Uslovi rada: Starosna dob 23 plus, imati bankovni račun za isplatu zarade. Ako ste zainteresovani za ovaj posao kliknite na vacap link ispod da biste potvrdili - piše u poruci.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija