• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2024

18:07

Reci mu i da su ovo tvoje reči, licemeru bedni! Nikolić žestoko odbrusila Đilasu:  Reci, lopovčino, da tom "diktatoru" pretite tuširanjem dece uranijumom

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Reci mu i da su ovo tvoje reči, licemeru bedni! Nikolić žestoko odbrusila Đilasu: Reci, lopovčino, da tom "diktatoru" pretite tuširanjem dece uranijumom

Podeli vest

Članica Predsedništva SNS Milica Nikolić žestoko je odgovorila tajkunu Draganu Đilasu!

Naime, povodom njegove izjave o tuširanju dece uranijumom, pretnjama i litijumu, Nikolić se oglasila na društvenim mrežama i postavila Đilasa na mesto.

- Reci, lopovčino, da tom “diktatoru” pretite tuširanjem dece uranijumom. Reci i da si ti, lično, Srbiju okrenuo naopačke, onda kada si je pokrao. Reci i da bi to opet pa plačeš zbog izbora.
A da pater familiasa Menandeza ne menjaš, redovno mu ideš na noge -
napisala je Nikolić.

Potom se nadovezala i na njegove priče o litijumu.

- A što se litijuma tiče:  Kako beše, “'Evo, potvrđeno je da je kod Loznice otkriveno nalazište litijuma. Hajde da pričamo o koncesiji na te rudnike… Zar to nije šansa za Srbiju?” Reci mu i da su ovo tvoje reči, licemeru bedni! Reci i pitaj, usput, ima li “tuširanja uranijumom” u evropskim vrednostima! - napisala je Nikolić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Burna rasprava u studiju Informera! Da li su službe bezbednosti krive za jezivo ubistvo policajca?
Live TV

Burna rasprava u studiju Informera! Da li su službe bezbednosti krive za jezivo ubistvo policajca?

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija