• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2024

15:44

Jovanov urnisao Đilasa: Kako svaka vaša saradnja bude sa lobistima za lažnu državu Kosovo?

tanjug/beta

Politika

Jovanov urnisao Đilasa: Kako svaka vaša saradnja bude sa lobistima za lažnu državu Kosovo?

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov poručio je tajkunu Draganu Đilasu da treba da odgovori građanima Srbije kako to da se svaka saradnja njegove Stranke slobode i pravde sa stranim zvaničnicima svede na saradnju sa otvorenim lobistima za lažnu državu Kosovo.

''Pola miliona evra, zbog kojih je osuđen Menendez je, takođe, mnogostruko manji iznos od 619 miliona evra, za šta je Đilas rekao da je ponosan što su prihodovale njegove kompanije, i to baš dok je bio na vlasti, ali je približan vrednosti stana u centru Novog Sada, koji je nakon jednog mandata u Pokrajinskoj vladi APV, kupila Marinika Tepić.

Nego da se vratimo na temu i ostavimo po strani ovaj nespretni pokušaj spina. 

Pitanja na koja javnost u Srbiji treba da dobije odgovor su sledeća:
1. Ko je ugovorio sastanak delegacije SSP (Đilas, Tepić, Stefanović) sa Menendezom?
2. Koliko je to zadovoljstvo koštalo?
3. Ko je to i kako platio?

4. Kako to da se svaka saradnja SSP sa stranim zvaničnicima na kraju svede na saradnju sa otvorenim lobistima za nezavisno "Kosovo" i Aljbina Kurtija?

Čekam odgovor. Dan drugi'', napisao je Jovanov na mreži Iks.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dabić odbrusio Đilasu: Dodvoravaš se Kurtiju!
Politika

Dabić odbrusio Đilasu: Dodvoravaš se Kurtiju!

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Đorđe Dabić odgovorio je tajkunu i lideru Stranke slobode i pravde Draganu ĐIlasu, koji se sada pere od svog pajtosa, američkog senatora Boba Mendeza koji je osuđen zbog primanja mita.

18.07.2024

14:32

sledeća vest

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija